КП «Благоустрій Кременчука» не вистачає на зарплату 4 млн грн

20.10.2019, 11:00 Переглядів: 4 203 Коментарів: 19

 

Депутати намагалися розібратися: може, не треба купувати стільки квіточок?

Комунальному підприємству «Благоустрій Кременчука» не вистачає до кінця року на зарплату 4 млн грн (місячний фонд зарплати). Про це повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Москалик під час засідання бюджетної депутатської комісії, де обговорювали фінансовий стан комунальних підприємств.


Він повідомив, що фінансування з бюджету для КП «Благоустрій Кременчука» передбачалося в розмірі 40,17 млн грн на рік. За фактом воно склало 30,9 млн грн на рік.


Голова бюджетної комісії Олександр Плескун зауважив: можливо, слід було купувати менше посадкового матеріалу, щоб вистачило на зарплату? Іван Москалик відповів, що на ці потреби йдуть гроші з цільового екологічного фонду (у тому числі й обласного), який не можна спрямувати на зарплату. Він назвав витрачену суму 2,8 млн грн — на погашення кредиторської заборгованості за посадковий матеріал, придбаний ще в 2018 року.


За даними ProZorro, цьогоріч «Благоустрій Кременчука» скупився на більшу суму — понад 5 млн грн на дерева, кущі та квіти. Придбали ці товари у фірми колишнього заступника міського голови Андрія Погрібного. 




Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: пресслужба мерії
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 19

294
20 жовтня 2019 11:30

За рішенням Верховного суду, що було прийняте в лютому 2019 року, з ПАТ "Полтаваобленерго" на користь КП "Благоустрій Кременчука" було стягнуто 3.6 млн гривень штрафних санкцій та процентів. Тобто, фактично, кошти з повітря.

 

Як і в переважній кількості випадків, суди першої і апеляційної інстанцій приймають судові рішення проти комунальників, і лише у Верховному суді вдається відстояти своє.

 

Інтереси комунальників в судах представляла наша контора. Якби не ця робота, то на зарплату працівників не вистачало би не 4 млн, а 7.6 млн гривень.

 

Це інформація у відповідь на крики демагогів про те, що наша контора "тягне з бюджету".


2 27
0
20 жовтня 2019 11:47

Кодло зажравшихся свиней с юридической поддержкой.

Не так давно была смешная ситуация. Приезжает "Газель" от КП к остановке у табачки на Б.Хмельницкого. В ней 7 человек. Двое даже не вылазили, двое курили, двое наклонили урну на остановке и один сгрёб мусор в мешок. Неспеша кинули мешок в Газель и поехали. Оставив вдоль дороги множество других, полупустых мешков. Ситуация очевидна, нужно дозаправится, и ещё людей добрать и правило не нарушить, один мешок за один заезд. Тем более дело было в выходной день, нужно же и двойную з/п начислить. Примеров множество, полить клумбу, нужно пригнать автобус с ансамблем в жёлтых жилетах, дерево обкорнать - два автобуса.

Схема - прям гордость Руслана, спас предприятие и рука по локоть в коммунальном кармане) Контора не "тягне з бюджету" - а высасывает.


36 2
220
1
20 жовтня 2019 15:32

А может благоустрий сделать себе свой рассадник цветов и кустов, для города  дешевле будет чем миллионами расбрасываться. Земля городская, аренды платить не нужно, работников видимо там хватает. Будут выращивать по потребности, лишнее продадут.


16 0
129
21 жовтня 2019 07:18

Цитата: ulyanov
Інтереси комунальників в судах представляла наша контора. Якби не ця робота, то на зарплату працівників не вистачало би не 4 млн, а 7.6 млн гривень.

 

Якщо вже за це зайшла мова, то пане Руслане, скажіть скільки грошей ваша юридична контора повернула до міста за 4 роки вашої депутатської каденції і скільки вона взяла за свою роботу за цей самий період. Нам всім цікаво побачити цей баланс. Дякуємо за відповідь.


16 1
0
21 жовтня 2019 09:18

Цитата: solod
Якщо вже за це зайшла мова, то пане Руслане, скажіть скільки грошей ваша юридична контора повернула до міста за 4 роки вашої депутатської каденції і скільки вона взяла за свою роботу за цей самий період

Предлагаю уточнить. Не только Ваша контора, господин Ульянов, а все Ваши конторы, ФОПики и другие юрлица, которые имеют к Вам отношение и оказывали услуги коммунальным предприятиям.

А то уже предвижу ответ в стиле:

"Моя контора надала послуг на 30 копійок", общество спросит: "А как же предоставлялись остальные услуги?", а вы ответите: "Запитання було саме про мою контору, а про родичів, дружину та інших ви не запитували".

 

А то мы Вас знаем как отличного демагога, умелая игра слов - это Ваша стихия.


10 2
294
21 жовтня 2019 18:07

Цитата: solod
цікаво побачити цей баланс.

Ми не фіксуємо кожну копійку, але станом на сьогодні баланс лише фактично отриманих на рахунки живих коштів на користь комунальних підприємство орієнтовно 17-18 млн гривень.

 

Вже закінчено роботу по підготовці позову на суму близько 28 млн гривень за опалювальний сезон 2017/2018 року. Для цього довелось в якості підготовки провести три судових справи, які також виграні лише у Верховному суді.

Цитата: pamukkale
все Ваши конторы, ФОПики и другие юрлица, которые имеют к Вам отношение и оказывали услуги коммунальным предприятиям.

Я не займаюсь ніяким іншим бізнесом, крім юридичної практики. Тому ніякі інші "мої" "фопіки і юрособи" ніяких послуг КП не надають


1 8
129
21 жовтня 2019 18:16

Цитата: ulyanov
Ми не фіксуємо кожну копійку, але станом на сьогодні баланс лише фактично отриманих на рахунки живих коштів на користь комунальних підприємство орієнтовно 17-18 млн гривень.

 

Ще раз уточню питання – скільки грошей ваша юрконтора отримала за ці послуги? Щоб розуміти, чи вийшов бюджет у плюс. 


6 1
294
21 жовтня 2019 18:46

Цитата: solod
скільки грошей ваша юрконтора отримала за ці послуги?

Я ж вам написав баланс - бюджет вийшов у плюс в розмірі 17-18 млн гривень.

 

А розмір адвокатської винагороди - то інформація не для розголосу. Єдине, що можу зазначити - вона більш ніж адекватна. В кілька разів нижча за ринок

 


1 9
169
21 жовтня 2019 22:59

Цитата: ulyanov

Цитата: solod
скільки грошей ваша юрконтора отримала за ці послуги?

Я ж вам написав баланс - бюджет вийшов у плюс в розмірі 17-18 млн гривень.

 

А розмір адвокатської винагороди - то інформація не для розголосу. Єдине, що можу зазначити - вона більш ніж адекватна. В кілька разів нижча за ринок

 

 

Розмір адвоканської нагороди на комунальному підприємстві якраз для розголосу. Бо КП,яке платить вам гроші за послуги, засноване на коштах територіальної громади, тобто на публічних коштах. Інформація про вашу винагороду являє собою суспільний інтерес. І нагадаю про  рішення плпенуму ВАСУ №10 від 29.09.16 року. Це якраз про доступ до подібної інформації. Отже, чекаємо на цифру. Упс, і ви депутат міськради - маєте й у декларації вказувати джерело доходів. 


5 0
0
22 жовтня 2019 10:59

Цитата: ulyanov
Ми не фіксуємо кожну копійку, але станом на сьогодні баланс лише фактично отриманих на рахунки живих коштів на користь комунальних підприємство орієнтовно 17-18 млн гривень.

Вот это поворот)) Научите нас всех вести бизнес не фиксируя каждую копейку при этом оказывая услуги коммунальным предприятиям!))

 

Цитата: ulyanov
станом на сьогодні баланс лише фактично отриманих на рахунки живих коштів на користь комунальних підприємство орієнтовно 17-18 млн гривень.

Ну то, что деньги фактически зашли на счета - мы поняли. Вам вопрос третий раз задают:

Сколько денег реально оплатил город Кременчуг (то есть все простые кременчужане) за предоставленные услуги? Интересуют все коммунальные предприятия Кременчуга, а не только те, которые Вы представляли в судах.


4 0
294
22 жовтня 2019 13:20

Цитата: Татьяна Донченко
Інформація про вашу винагороду являє собою суспільний інтерес.

Не впевнений. 

Для нашого суспільства, яке перенасичене штучно розпаленим ресентиментом по самі вінця, чужий дохід вже в 10 тис гривень здається злочином, який не сумісний із життям.

 

То в чому полягає суспільний інтерес оприлюднити мій гонорар? В можливості розпалити чергову ненависть навколо тієї чи іншої цифри? 

 

Приклад Коболєва, який заробив країні мільярди і якого поливали помиями кому лише було не лінь у мене стоїть перед очима. Лише західні куратори холодно і прагматично оцінили його досягнення, що і врятувало його від звільнення.

 

Яку конструктивну мету має ця інформація? Що вона поліпшить в управлінні? Вас же не цікавлять практичні наслідки та результат нашої роботи, бо ви жодного разу не написали про виграні нами в судах справи і про те, що це дає місту. Ви зустрічали до 2015 року подібні випадки, коли наші комунальники відсужували у ПОЕ мільйони?

 

Бо вас конструктив не цікавить, тому що він нудний, вам цікавий лише хайп.


1 8
0
22 жовтня 2019 13:44

Я думаю Татьяна Донченко Вам ответит от себя лично. Но выскажу свое мнение:

 

Господин Ульянов, а что Вы так занервничали?)

Общество хочет знать есть ли от Вас толк в цифрах.

 

Всё очень просто:

Вы принесли пользы на X миллионов гривен,

кременчужане на Вас потратили Y миллионов гривен.

Используя уроки математики 3-го класса средней школы можно будет от X отнять Y и получить результат. Всё.

 

Если Вы для города приносите одну только пользу, то зачем это скрывать? Если убытки - надо ставить вопрос о Вашей целесообразности. Никакой зависти, ненависти и тому подобных вещей, как говорится "просто бизнес и ничего личного".

 

 

to: Татьяна Донченко, Если будет интерес развивать данную тему, то

можно сделать журналистские запросы в адрес коммунальных предприятий и всё-таки получить данные о расходах города на содержание Ульянова и Ко. Плюс надо бы запросить данные о расходах на штатных юристов в коммунальных предприятиях, ведь им тоже платится зарплата из бюджета (то есть платят кременчужане). Таким образом, получим сумму расходов по работе юристов (штатных и внешних). И вот после  этого можно будет увидеть реальную картину расходов/доходов, а не бла-бла-бла от господина Ульянова.


5 2
0
22 жовтня 2019 15:06

Цитата: ulyanov
Приклад Коболєва, який заробив країні мільярди і якого поливали помиями
  Это напоминает старый анекдот про виртуальную реальность, мол виртуально мы имеем шесть миллионов долларов, а реально двух проституток и тестя не традиционной сексуальной ориентации. Шановний, які мільярди віртуальні?


4 2
0
22 жовтня 2019 15:28

Цитата: ulyanov
Для нашого суспільства, яке перенасичене штучно розпаленим ресентиментом по самі вінця, чужий дохід вже в 10 тис гривень здається злочином, який не сумісний із життям.

Руслан Анатольевич, ну зачем Вы это вообще говорите???)) Это же смешно читать о десяти тысячах гривен.


В открытом доступе открываем Вашу декларацию и читаем:

3. Об'єкти нерухомості

Квартира 197.4кв.м.

паркувальне місце №8 18кв.м.

паркувальне місце №7 18кв.м.

технічне приміщення №7 20.9кв.м.

Квартира 69.4кв.м.

Земельна ділянка 1200кв.м.

Офіс 96.9кв.м.


6. Цінне рухоме майно - транспортні засоби:

Тойота Ленд Крузер Прадо 2007р.в.

citroen ds4 2013р.в.

volkswagen multivan 2007р.в.

Яхта крейсерсько-перегонова 1976р.в.

BMW Z4 2007р.в.

nissan sunny 2008р.в.

volkswagen phaeton 2004р.в.

 

А вы о каких-то десяти тысячах))

 

p.s. Ваши деньги не считаю и не завидую, Вы заработали своей головой, связями  с правильными людьми и т.п. Работа юриста у нас всегда была высокооплачиваемой. Просто не смешите людей фразами о десятке)


8 1
294
22 жовтня 2019 16:13

Цитата: pamukkale
от X отнять Y и получить результат

я вище вже писав. Результат орієнтовно +17 млн гривен. Через півроку має бути вдвічі більший

Цитата: pamukkale
зачем это скрывать?

Ви наївна людина. Не існує такої позитивної інформації, яку не можна було би спотворити та витлумачити з метою нашкодити репутації.

 

І в нашій країні це роблять особливо блискуче.

Вважаєте мене крадієм та корупціонером? То ваше право, на "чужий роток не накинеш  платок". За останні кілька років я вже навчився з цим жити, дякую за науку всім причетним. Переконувати вась в чомусь не маю ні бажання, ні наснаги


1 10
0
22 жовтня 2019 16:57

Цитата: ulyanov
ulyanov: Результат орієнтовно +17 млн гривен. Через півроку має бути вдвічі більший

игра слов и цифр, не более того.

Цитата: ulyanov
Не існує такої позитивної інформації, яку не можна було би спотворити.

а причём тут это? Я по фактажу спрашиваю (о цифрах), а не о каких-то догадках.

Цитата: ulyanov
Вважаєте мене крадієм та корупціонером?

у Вас фобия какая-то на эту тему? Где я написал, что Вы коррупционер или вор?

Цитата: ulyanov
Переконувати вась в чомусь не маю ні бажання, ні наснаги

Не нужно меня переубеждать, Вы кременчужан переубедите фактажом, а не игрой слов!

p.s. Простой вопрос от кременчужан: на что тратятся наши деньги? Вместо конкретного ответа какое-то невнятное, извините, блеяние, и в итоге "Переконувати вась в чомусь не маю ні бажання, ні наснаги".

Вывод: г-н Ульянов Р.А. плевать хотел на кременчужан и не считает необходимым отчитаться о потраченных на него деньгах.


7 1
294
22 жовтня 2019 18:11

Цитата: pamukkale
игра слов и цифр, не более того
Цитата: pamukkale
у Вас фобия какая-то на эту тему?

Цитата: pamukkale
невнятное, извините, блеяние,

Цитата: pamukkale
Вывод: г-н Ульянов Р.А. плевать хотел на кременчужан

Саме те, про що я писав вище:

Цитата: ulyanov
Не існує такої ... інформації, яку не можна було би спотворити та витлумачити з метою нашкодити репутації.

 

 

 


1 9
4 363
1
22 жовтня 2019 19:46

Цитата: ulyanov
чужий дохід вже в 10 тис гривень здається злочином, який не сумісний із життям.
это называется жаба задавилаsmile
Цитата: pamukkale
Простой вопрос от кременчужан: на что тратятся наши деньги? Вместо конкретного ответа какое-то невнятное,
конкретный ответ- разница 17 млн грн, что не так?


1 6
0
23 жовтня 2019 13:13

Цитата: zzzzzz
конкретный ответ- разница 17 млн грн, что не так?

О)) "адвокат" за адвоката вписался))

Или это Ваш же аккаунт, Руслан Анатольевич?)

 

Конкретный ответ - это когда подтверждено документально. А слова "разница 17 млн грн" - это просто слова. Также можно сказать 7 млн, 17 млн, 27 млн и т.д.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх