КП «Теплоенерго» не готове надати розрахунки про зниження теплових тарифів на черговий виконком

30.09.2019, 16:18 Переглядів: 3 770 Коментарів: 4

 

Ймовірно, що до початку опалювального сезону мерія не встигне знизити тарифи на опалення і гарячу воду для правобережжя та Занасипу

Комунальне підприємство «Теплоенерго», яке забезпечує теплом та гарячою водою мешканців правобережжя та Зананасипу, не готове надати розрахунки про зниження теплових тарифів на наступне засідання виконкому у п’ятницю (4 жовтня). Про це повідомив директор КП «Теплоенерго» Віталій Одношевний сьогодні, під час позачергового засідання виконкому, відповідаючи на запитання міського голови Віталія Малецького. Зокрема, мер поцікавився, коли буде готовий проєкт рішення виконкому про зниження тарифів у зв’язку зі зниженням ціни на газ. (На минулому засіданні виконкому, де знизили тариф на виробництво тепла для ТЕЦ КВБЗ,  Малецький пообіцяв, що проєкт про зниженні тарифів представлять на чергове засідання виконкому і ухвалять за скороченою процедурою).


Натомість Віталій Одношевний зауважив, що ухвалювати нове рішення про тарифи неможливо без відкритих слухань. Дата їх не призначені, і самі тарифи ще в роботі.



На таку відповідь мер зауважив, що премія директора КП «Теплоенерго» складає 78%, і за результатами кварталу він її не заробив.

Міський голова зауважив, що ціна на газ знизилася, а споживачі послуг «Теплоенерго» продовжують платити за старим тарифом.


- Якою є на сьогодні ціна газу, за якою його купує «Теплоенерго»? - спитав мер.

- На жовтень ще немає ціни. - відповів Віталій Одношевний.

- А якою є ціна газу зараз? – уточнив мер.

- Не готовий сказати, - відповів Віталій Одношевний.

- Чудово! «Не готовий сказати». Головну складову в тарифі керівник не знає! – публічно обурювався  міський голова.


Він поквапив з тарифами і керівника КП «Теплоенерго», і керівника департаменту ЖКГ, навівши у приклад «Полтаваобленерго», де розробили два варіанти теплових тарифів на виробництво – за хорошим і поганим сценарієм.



Однак зауважимо: «Полтаваобленерго» розробило нові тарифи на виробництво теплової енергії на 2020 рік. І це – лише тариф на виробництво, про зниження тарифів на опалення і постачання гарячої води вже зараз, до початку опалювального сезону – не йдеться.

Натомість мер міг би адресувати питання про зависокий тариф у Кременчуці собі самому, а не керівнику КП. Бо уряд ще влітку затвердив граничний розмір тарифу за 1 Гкал теплової енергії для населення – 1400 грн. У Кременчуці тариф КП «Теплоенерго» складає 1949,29 грн за 1 Гкал – мерія не знизила тариф на виконання урядової постанови. Тепер поспіхом розвинули активність напередодні опалювального сезону.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

540
1
30 вересня 2019 16:32

Гнать в шею ВСЕХ !!! Не знаешь цену газа, не знаешь составляющих тарифа, в который входит и зарплата - не получаешь зарплату. Такое впечатление что они эти тарифы от балды устанавливают, а потом забывают, что наустанавливали.


15 1
0
1 жовтня 2019 12:34

С ума сойти, чем они там у себя в Теплоенерго там думают!!!Если Малецкий сказал, то надо выполнять!!! А они там на премии собирают.

 


3 0
0
1 жовтня 2019 12:40

Какой кошмар!!Они просто обязаны успеть скорее, как же это так, в мерии тарифы понижают, а в Теплоенерго не могут нормально и своевременно провести расчётные операции. Их всех надо премии полишать.

 


2 1
0
1 жовтня 2019 12:52

Пусть Теплоенерго снижает тарифы!!!Такая их работа никуда не годится.


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх