Сергій Радченко викликав польського боксера Адама Бальскі на матч-реванш

9.08.2019, 17:02 Переглядів: 2 417

 

Кременчужанин вимагає реваншу після не дуже справедливого суддівства

Кременчуцький боксер Сергій Радченко викликав польського боксера Адама Бальскі на матч-реванш. Сергій розмістив відео на своїй сторінці в інстаграм, як російською так і польською мовою.  


- Привіт, Адаме, як поживаєш? Є пропозиція. Якщо ти і твоя команда вважають, що ви перемогли 22 грудня, давайте проведемо матч-реванш. Бій був дійсно хороший. Думаю, що публіка буде у захваті, якщо ми проведемо другий бій. Говори зі своїми менеджерами та промоутерами. Я чекаю відповіді. Я готовий прилетіти знову в Польщу та битися з тобою, - сказав Сергій Радченко у відеозверненні до Адама Бальскі.



Нагадаємо, що 22 грудня кременчуцький боксер Сергій Радченко зійшовся у бою з поляком Адамом Бальскі. Згідно з рішенням суддів, попри нокдаун у виконанні Радченка, кременчужанин програв. В інтерв’ю «Кременчуцькому Телеграфу» Сергій Радченко розповів, чому поєдинок закінчився таким чином та чому подібна ситуація трапляється з багатьма боксерами.



Минулого тижня серед боксерських кіл з'явилася інформація, що Адам Бальскі, який начебто завершив кар'єру після бою з кременчужанином та посварився з промоутерами - повертається на ринг. Ще й сам боксер на своїй сторінці в фейсбук розмістив інформацію про початок життя з нового аркушу та другий шанс. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх