Побувавши в нокдауні, поляк зміг в неоднозначному поєдинку перемогти боксера Сергія Радченка

26.12.2018, 16:31 Переглядів: 3 232

 

Попри поразку, наш боксер піднявся у світовому рейтингу. Незабаром Сергій Радченко відвідає редакцію «Кременчуцького Телеграфа», тому залишайте питання в коментарях - ми адресуємо їх кременчуцькому боксеру

Кременчуцький боксер Сергій Радченко провів 10 бій на профіринзі. Непереможний поляк Адам Бальскі навіть побував в нокауті, проте в поєдинку за неоднозначного суддівства перемогу здобув Бальскі одноголосним рішенням суддів (76-75). У 8-раундовому бою більшу кількість раундів лідирував українець Сергій Радченко, який навіть у 8 раунді відправив суперника в нокдаун, проте успішний виступ кременчужанина вирішило суддівство.


 


Польський проспект Адам Бальскі, перебуваючи на 37 сходинці світового рейтингу BoxRec, зміцнив свою позицію. Українець Сергій Радченко, попри поразку, піднявся на 20 сходинок світового рейтингу з 103 на 82 позицію.


 


Незабаром Сергій Радченко відвідає редакцію «Кременчуцького Телеграфа», тому залишайте питання в коментарях, які ми адресуємо кременчуцькому боксеру.


 

- Товарищеское фото после битвы. Бокс - это очень благородный вид спорта, не смотря на свою жесткость, - написав після бою на своїй сторінці в instagram Сергій Радченко. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх