По Кременчугу от партии «Голос» баллотируется Ростислав Зауральский

11.06.2019, 08:16 Переглядів: 5 047 Коментарів: 1

  

Кременчугский врач-трансфузиолог Ростислав Зауральский стал кандидатом от партии Святослава Вакарчука «Голос». Он будет баллотироваться по 146-му Кременчугскому одномандатному округу.


На своей странице в Фейсбук Зауральский разместил коротенькое видео, в котором сообщил, что «имел честь быть приглашенным в команду Святослава Вакарчука «Голос».



Это на самом деле так – он не подавал анкету на общих основаниях, его пригласили.  Это «Телеграфу» подтвердила координатор партии «Голос» в Полтавской области Юлия Городчанина. Она сказала:


– Так, я запросила Ростислава Зауральського, ми запропонували йому балотуватися від нашої політичної сили. Часу обмаль, але важливо не лише зібрати активних людей, а й усвідомлювати, що вони робитимуть в Раді. У Кременчуці потужний волонтерський рух, у вас чимало непересічних особистостей, ми придивлялися до людей, які за своїми переконаннями та вчинками відповідають вимогам нашої політичної сили, чиї погляди та методи роботи співпадають з нашими. Ми би дуже хотіли, щоб служба крові Зауральського набула загальнодержавного статусу на рівні МОЗУ.


Ростислав Зауральский – известный кременчугский волонтер, он регулярно ездит в зону АТО, он же – создатель первой мобильной станции переливания крови, в 2016-м получил на неё патент. На фронте Зауральский реализовал свою ключевую идею – подвезти кровь максимально близко к раненному.  Он уверен, что не раненый боец должен ехать к крови, а кровь доставляться к нему на передовую. Этим Зауральский и занимается в зоне АТО.


Его постоянное место работы – Кременчугский перинатальный центр.


Автор: Лариса Артеменко Джерело відео: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

194
11 червня 2019 20:13

Мужик нормальный !!!!но партия остой пинчуковская


7 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх