У партии Вакарчука «Голос» появился координатор в Полтавской области

4.06.2019, 18:00 Переглядів: 5 682 Коментарів: 2

 

 У партии Святослава Вакарчука «Голос» появился официальный координатор в Полтавской области. Этим координатором стала полтавчанка Юлия Городчанина.


 Юлия Городчанина – руководитель общественной организации «Нова Полтава». Организация работает по грантовым проектам. Направления деятельности – поддержка самоорганизации населения, работа с уличными и домовыми комитетами; энергоэффективность (обучающие программы и тренинги); экологическое направление (обучающие программы и тренинги). Также Городчанина является координатором в Полтавской области международного образовательного проекта “Східноєвропейський центр багатопартійної демократії”.


 “ТелеграфЪ» задал координатору «Голоса» несколько вопросов. В первую очередь нас интересовало, созданы ли в Полтаве и Кременчуге городские партийные организации «Голоса»?

Юлия Городчанина ответила:


– Їх немає, і до виборів ми фізично не зможемо зареєструвати партійні організації, це не така швидка процедура, а часу обмаль.


 Также нас интересовало, есть ли уже списки кандидатов от партии – в первую очередь по Кременчугу?

Координатор ответила, что списки кандидатов будут рассматриваться и утверждаться на партийном съезде, который состоится в Киеве 8 июня. В настоящее время координатору по Полтавской области не поступали заявления от кременчужан, желающих баллотироваться в Верховную Раду от партии «Голос».


«ТелеграфЪ» спросил, будет ли участвовать в выборах в Раду сама Юлия? Она ответила:


– Усі координатори в областях мають бути внесені до списку кандидатів від партії “Голос”.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

194
5 червня 2019 09:40

Яка вона страшна !!!!!!!


20 6
0
5 червня 2019 11:42

Цитата: bodyny
Яка вона страшна !!!!!!!
Вы на президента своего посмотрите, и его команду....


5 15

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх