Начальник транспортного відділу розповів, що у Кременчуці водії тролейбусів отримують до 15 тисяч гривень зарплати

19.04.2019, 07:12 Переглядів: 3 283

Попри таку зарплату, їх не вистачає

18 квітня під час проведення депутатської комісії з питань освіти, молоді, культури, спорту та соціального захисту населення обговорювали тролейбусні проблеми. Начальник транспортного відділу Руслан Івашина розповів, що Кременчуцькому тролейбусному управлінню не вистачає кадрів для обслуговування тролейбусів. Мова йде про кондукторів та водії.


За словами Руслана Івашини, наразі в КТУ є 64 кондуктори, потрібно - 150. Щодо водіїв, то про реальну та бажану цифру не сказав. Проте зазначив, що їх також не вистачає.


З понеділка починають опановувати професію тролейбусного водія 8 осіб. Депутатка Оксана Піддубна запитала, скільки коштів витрачають на навчання одного водія. Адже, за її словами, деякі проходять навчання і звільняються, виїжджають на закордонні заробітки. На це запитання Руслан Івашина не зміг відповісти. Та додав, що всі учні підписують угоду, відповідно до якої не мають право звільнитися протягом року.


Зарплата водії варіюється від 7 до 15 тисяч гривень. Заробітна плата залежить від кількох чинників, зокрема від кількості відпрацьованих годин та кваліфікації. На такі цифри Оксана Піддубна відповіла, що 15 тисяч і на горизонті не видно.


Також у міського транспортника запитали, скільки тролейбусів кожного дня курсує Кременчуком. І яка кількість може «ходити». У залежності від кількості водіїв та кондукторів, кожного дня кременчужан перевозять 42-44 «рогачі». Можуть випускати на лінію 50-52 машини.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх