Жителі Раківки можуть «зустріти» опалювальний сезон 2020-21 з новою котельнею

25.03.2019, 14:04 Переглядів: 2 631 Коментарів: 1

 

Оприлюднили орієнтований графік, по якому модернізуватимуть теплове господарство на Правобережжі

Сьогодні відбулося засідання робочої групи щодо будівництва комунальних теплогенеруючих потужностей на Раківці. Мова йде про заміну котельні ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на муніципальний об’єкт у мікрорайоні Раківка, а також реконструкцію систем теплопостачання.



Під час засідання стало відомо, що до 5 квітня 2019 року мають оголосити тендер на розроблення проекту виносу магістральних мереж із зони будівництва котельні.


Також члени робочої групи проголосували за виключення з графіку будівництва пункт щодо передачі на баланс КП «Теплоенерго» теплових мереж від ПАТ «КВБЗ» біля колишнього скверу «Ювілейний». Як пояснив керівник КП «Теплоенерго» Віталій Одношевний, це може збільшити терміни реалізації всього проекту.


Загалом, за словами радника міського голови Юрія Тарасенка, до опалювального сезону 2020-2021 років мають завершити роботи щодо модернізації мереж теплопостачання. Директор департаменту ЖКГ Іван Москалик зазначив, що після початку ремонтних робіт Раківка залишиться без гарячої води, тож про це варто попередити мешканців. Технологічно не зможуть подавати теплоносії для гарячого водопостачання.


 

 

Теги: Раковка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
25 березня 2019 16:34

Директор департаменту ЖКГ Іван Москалик зазначив, що після початку ремонтних робіт Раківка залишиться без гарячої води, тож про це варто попередити мешканців. Технологічно не зможуть подавати теплоносії для гарячого водопостачання.


И когда же, и на сколько времени, ждать этого отключения горячей воды?


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх