Все вирішиться у Кременчуці: «Дніпро» перемагає «Кременчук»

24.03.2019, 19:48 Переглядів: 2 676

 

У другій парі "Донбас" - "Білий Барс" вже визначився фіналіст 

Сьогодні, 24 березня, у Херсоні кременчуцькі хокеїсти зазнали поразки від "Дніпра". Підопічні Олександра Савицького пропустили вирішальну шайбу у третьому періоді - 1:2. Таким чином "Дніпро" зрівнює рахунок у серії - 3:3.


«Дніпро» - «Кременчук» 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Рахунок в серії: 3-3

Шайби: 0:1, Гриценко (Ворона, Савченко), 24:31; 1:1, Дунаєв (Бондаренко) 34:39; 2:1, Білоусов (Янішевський, Дунаєв), 40:25.

Дніпро: Петров (Сурканов); Білоусов - Шулєшов, Пугачов - Матвієнко, Декало - Матусевич, Кругляков - Зик; Золотухін - Ромащенко (А) - Жвачкін (К), Янішевський - Дунаєв - Бондаренко, Коваленко - Сірченко - Макаріцкій, Тимченко - Брага - Целогородцев

Кременчук: Бояршинов (Гордюшин); Толстушко - Грицьких, Горлушко - Хрішпенц, Шпак - Боєвих, Роганов - Варивода; Кисельов - Фурса - Зайцев, Тютченко (А) - Шиманський - Ворона, Савченко - Красильников - Чорний, Ефімочкін - Кривошапкин (А) - Гриценко (К)



Перший період зустрічі пройшов у впертій боротьбі, але з невеликою перевагою гостей, про це повідомляє прес-служба УХЛ. «Сухий» рахунок на табло - справедливий підсумок першої 20-хвилинки. 


У другій 20-хвилинці команди показали яскраву і безкомпромісну боротьбу на кожній ділянці льоду. Вже на 5 хвилині Тимур Гриценко зі зручної позиції «розпечатав» ворота Олега Петрова. А через 9 хвилин білоруський форвард «Дніпра» Іван Дунаєв встановив «статус-кво» на табло.


Третій період хокеїсти «Кременчука» почали в меншості, ніж на 25-й секунді і скористався «Дніпро» - відзначився Кирило Білоусов. Далі команди грали на зустрічних курсах, створюючи небезпеку як у одних, так і біля інших воріт. Але все ж херсонцям вдалося відстояти перемогу - 2:1 і тим самим зрівняти рахунок у півфінальній серії.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Особливо нічого не змінюється - завзятий чоловічий хокей, де хто більше допустив помилок, той і програв. Десь не створили гольові моменти, хоча були і хороші для взяття воріт, та й в більшості треба забивати.

- Заключний поєдинок відбудеться в Кременчуці?

- До сьомого матчу накопичилася втома у хлопців, десь на автоматі, але думаю, що попереду нас чекає гарний хороший хокей.


Напередодні матчу спортивно-дисциплінарний комітет міг дискваліфікувати Олександра Боєвого за удар суперника в область голови й шиї гравця, проте на відеозапису видно, що Олександр вдарив в область корпусу, тому нашого гравця допустили до гри. 



У другій парі "Донбас" - "Білий Барс" вже визначився фіналіст. До фіналу пройшов донецький "Донбас", який зіграє з переможцем пари "Кременчук" - "Дніпро". 


Вирішальний матч відбудеться у Кременчуці 27 брезня о 18.30. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх