«Гірник-Спорт» протестував дві молодіжні команди «Кременя» 

5.03.2019, 10:29 Переглядів: 1 809

 

Молодь «Кременя» продовжує тренуватися в матчах з більш сильним та досвідченим суперником

Молодь «Кременя» тренується та проводить спаринги з більш сильним та досвідченим суперником. Так після «Кременя» U-17 з «Гірник-Спортом» зіграв і «Кремінь» U-19, про це повідомляє прес-служба футбольного клубу «Гірник-Спорт». 


2 березня футболісти «Гірника-Спорт» обіграли юніорів «Кременя» U-17 - 5:1. Це вже друга зустріч «гірників» з підопічними Антона Диндікова. Раніше, «гірники» на стадіоні «Кремінь-Арена» обіграли юніорів кременчуцької команди з рахунком 4:0. Нагадаємо, що тоді перша половина матчу завершилася нульовою нічиєю, а всі чотири голи були забиті після перерви.



 

Цього разу «Гірник-Спорт» вже в першому таймі відкрив рахунок голам і забезпечив собі перевагу. Рахунок був відкритий завдяки голу капітана команди Володимира Королькова. Потім відзначився Ігор Сікорський, який оформив у матчі хет-трик. У другому таймі вдалося відзначитися Артему Бафталовскому, який вийшов на заміну. У підсумку матч завершився впевненою перемогою «Гірник-Спорту» з рахунком 5:1.


Наступного дня, 3-го березня, на полі зі штучним покриттям спеціалізованої загальноосвітньої школи № 5, відбувся ще один контрольний поєдинок «гірників» з «Кременем». Крім основи «Кременя» U-19 зіграли футболісти, які перебувають на перегляді в головній команді «Кременя». На жаль, кременчужани у цьому матчі поступилися з рахцнком - 0:6. 


На відміну від попереднього поєдинку, на початку гри команди обрали вичікувальну тактику. Перші небезпечні моменти біля воріт обох команд з'явилися не відразу. 
 
На 31 хвилині Юрій Батюшин досяг успіху в грі головою, після подачі Антона Кичи. Так рахунок був відкритий - 1:0. А ще за дві хвилини Володимир Одарюк завершив атаку своєї команди чітким ударом низом, після якого м'яч полетів в нижній кут воріт - 2:0.
 
Кілька приємних слів можна сказати і на адресу нашого суперника, не зважаючи на поразку з великим рахунком, часом молода команда «Кременя» показувала непогану гру, діяла сміливо і в ході матчу продемонструвала, що не знітилася більш досвідченого суперника з Першої ліги.
 
Вже після перерви Юрій Батюшин після стандарту дограв епізод до кінця і забив третій м'яч у ворота «Кременя» (U-19). Надалі «Гірник-Спорт» продовжив атакуючу гру і до кінця гри, за 16 хвилин, Ігор Сікорський оформив свій другий поспіль хет-трик в контрольних матчах. Відзначимо, що два останніх м'яча Сікорський оформив після прекрасних передач капітана Володимира Королькова, який вийшов на заміну у другому таймі замість Юрія Батюшина.
 
У підсумку перемога «Гірник-Спорту» з рахунком - 6:0.



Нагадаємо, що наступного дня, 4 березня, основна команда «Кременя» перемогла криворізький «Гірник».


Автор: Альона Душенко Джерело відео: ФК "Горняк-Спорт"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх