Депутат Гордєєва збирає підписи кременчужан під листом до Гройсмана

28.02.2019, 07:02 Переглядів: 2 378 Коментарів: 3

Вона хоче просити прем'єра знову перевірити кременчуцькі тарифи на тепло

Депутат Кременчуцької міськради Валентина Гордєєва збирає підписи містян під листом до прем'єра Володимира Гройсмана з проханням перевірити обгрунтованість теплових тарифів КП «Теплоенерго». Про збір підписів вона оголосилда під час сесії міськради 21 лютого. Тоді міська рада ухвалила рішення про мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію до проведення незалежного аудиту. Депутат Гордєєва вважає, що аудит повинні проводити державні органи.


Нагадаємо, 25 лютого КП «Теплоенерго» провело відкриті слухання щодо підвищення тарифів на опалення і гарячу воду, незважаючи на рішення про мораторій, Валентина Гордєєва під час слухань збирала підписи під листом до прем'єра.


- Гройсман уже один раз призначав комісію з перевірки тарифів «Теплоенерго», нехай призначить ще. В НКРЕКП є фахівці, які можуть перевірити тарифи. Тут, на місці, таких фахівців немає, - вважає вона.


Раніше, у грудні 2017 року, «комісія Гройсмана» перевірила тарифи на доручення прем'єра та виявила низку порушень. Втім, КП «Теплоенерго» після перевірки знизило тарифи на 2 копійки за кв м опалювальної площі і на 5 коп за куб м гарячої води, не знизивши, однак, нормативні витрати палива (комісія зробила зауваження, що вони завищувалися).


Пізніше НКРЕКП дорікнула місцевій владі тим, що вона підвищувала тарифи без об'єктивних причин. Мер Віталій Малецький з таким твердженням не погодився.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

739
1
28 лютого 2019 08:06

уточніть, де треба поставити підпис?


23 0
0
28 лютого 2019 10:58

міська рада ухвалила рішення про мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію до проведення незалежного аудиту. Депутат Гордєєва вважає, що аудит повинні проводити державні органи.

1. В общем я правильно понимаю, что решение о моратории - это просто "филькина грамота"? И вся эта история изначально нужна была лишь для очередной популистской истории, типа как и семейными врачами? Мол есть еще в депутатском корпусе, хоть и выросшие в этой коррумпированной системе, но в душе глубоко порядочные и честные депутаты. Так это они пока только депутаты. А представьте себе, как заживем, когда они станут мерами ...
2. Почему в принятом решении о моратории, предложенным Поддубной, не прописан механизм его реализции, в частности и финансирования.
3. Почему опять требуют проверить кем-то еще тарифы только Теплоенерго? А тарифы КВСЗ, Полтаваоблэнерго?
4. Почему теперь депутаты высказывают в устном виде мнения, кто должен проводить проверку?
5. И наконец когда же все таки будет этот самый аудит? Ведь мораторий объективно нельзя же тянуть бесконечно долго, как с продажей земли. Не тот случай ...


9 0
194
28 лютого 2019 16:32

Цитата: Туся

уточніть, де треба поставити підпис?

Да дє збирають підписи????


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх