«Я не Господь-Бог, чекайте весни»: по стінах однієї з квартир у Кременчуці четвертий день ллється вода

28.01.2019, 17:28 Переглядів: 6 304 Коментарів: 5

 

В управляючій компанії порадили приходити весною та писати заяву на ремонт даху

У п’ятницю, 25 січня, до «Телеграфа» звернулася кременчужанка Анна, в квартирі якої другий день поспіль заливає стіни. Жінка проживає на п’ятому поверсі будинку на вулиці Олега Кошового.


 


Анна розповіла, що протікати почало в четвер зранку. Після цього жінка почала телефонувати в «Житлорембудсервіс». За словами кременчужанки, для вирішення питання її почали «посилати» на інші телефонні номери.



У результаті Анна пішла безпосередньо в «Житлорембудсервіс». Там написала заяву та пішла до технічного директора. Жінка розповіла, що технічний директор на проблему щодо мокрих стін відповів: «Я не Господь-Бог, чекайте весни».


У п’ятницю Аня мала розмову з інженером «Житлорембудсервісу». Вона хотіла з’ясувати, коли її проблему почнуть вирішувати та додала, що написала заяву. Інженер відповів, що згідно із законом «Про звернення громадян», заяву можуть розглядати протягом місяця. Треба було писати акт-претензію. На запитання кременчужанки щодо того, хто винен у протіканні води та відклеюванні шпалер, інженер відповів, що це може вирішити суд.


Також інженер додав, що оскільки на даху багато снігу, неможливо оглянути покрівлю та виявити причину протікання. Він сказав, що скоро дах від снігу розчистять та порадив приходити весною і писати заяву на ремонт покрівлі.


Після цього кременчужанка пішла у виконком, де написала скаргу та зателефонувала нам. «ТЪ», у свою чергу, звернувся до керівництва «Житлорембудсервісу». Нам відповіли, що вранці в суботу дах розчистять.


 


Справді, 26 січня сніг з даху прибрали. Але це не вирішило проблему. Сьогодні Анна повідомила «Телеграфу», що ситуація погіршилася: затікати почала інша стіна.


Схоже, що подібна ситуація не поодинока у Кременчуці. Сніг, який вчасно не відкидали з даху, почав танути та затоплювати квартири. «TЪ» стало відомо про ще один випадок затоплення від талого снігу. Зокрема, квартиру на верхньому поверсі в одиному з будинків на проспекті Лесі Українки почало «підтоплювати».


Автор: Євгенія Каблучка Фото: Аня Бабенко Джерело відео: Фейсбук «Кременчуцький Телеграф»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

171
29 січня 2019 08:07

На первом фото дом напротив. Нормально так достроили балконы.

Надеюсь фундамент предусмотрели


3 1
49
29 січня 2019 08:19

Подібна сітуація далеко не поодинока, також тече стіна, і ті самі відмовки ЖИТЛОРЕМБУДСеРВІСа rage


5 1
0
29 січня 2019 08:35

А причем тут ЖРБС, если внимательно присмотреться на первое фото то откосы не заштукатурены, скорей всего при замене окон этого не сделали, вот и течет, и течет внизу окна. Я думаю тут вопросы надо задавать компании, которая меняла окна.

 


1 9
0
29 січня 2019 09:49

Приехали к нам в сентябре работники ЖЭКа крышу ремонтировать, стыки. Так соседка с четвертого этажа их не пустила, прогнала, сказала что они своей машиной-вышкой ее полисадник весь поломают. И будет звонить жаловаться на них. Истерику закотила на весь двор. 

Мужики сказали, что с психованой связываться не хотят, развернулись и уехали. 

Вопрос: что вот делать в таких ситуациях? 


5 1
1 031
29 січня 2019 13:30

Это Кошевого 11, я так понимаю. Было дело, жил там с 2002-го по 2010-й. Там изначально кровля никуда не годилась , ходили тогда с ведер смолу заливали в углубления и трещины , латали кусками из совдеповского, дубового  рубероида. Убирать самому снег там "стремно" , ограждение только для вида , из проволки  прибито гвоздями в кровлю (непосредственно в рубероид . "смешно и страшно" ) . Кто не верит может весной поднятся убедиться , вход на чердак со второго подъезда.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх