Три роки Малецького: чи подобаються кременчужанам суботники?

28.11.2018, 11:11 Переглядів: 4 401

 

«ТелеграфЪ» продовжує перевіряти, як пересічні кременчужани оцінюють виконання передвиборних обіцянок Віталія Малецького

20 пунктів передвиборної програми обіцяв виконати Віталій Малецький, якщо стане міським головою. У результаті Віталій Олексійович став мером Кременчука. Та чи виконав передвиборні обіцянки?


«ТелеграфЪ» вийшов у люди та за допомогою містян намагався розібратися, чи виконав мер те, що обіцяв. Вже дізналися, як міська влада впоралася із ремонтом доріг, як виконала план забезпечити мешканців лічильниками, та чи подобається кременчужнам муніципальна поліція.


Чергове відео про суботники, точніше думки жителів Кременчука щодо відповідного явища. «Суботники – як час єднання та чистоти» – так називається одна з передвиборних обіцянок Малецького. У ній йшлося про те, що Віталій Малецький продовжить проводити започатковані Олегом Бабаєвим весняні та осінні загальноміські суботники. Наразі їх стали називати толоками.


Сумнівів щодо того, чи виконав Віталій Малецький цю обіцянку, немає. Протягом 3 років міські лавочки та урни перефарбовувалися то у фіолетовий, то у гранатовий колір. Ми ж поцікавилися, як кременчужани ставляться до явища «суботників».


Автор: Євгенія Каблучка Відео: Олександр Попенко

Як ви ставитеся до суботників/толок?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх