У Кременчуці продають згущене молоко з автографом легендарного танкіста Героя України Євгена Межевікіна

6.11.2018, 14:04 Переглядів: 4 093

 

Кошти підуть на лікування патрульного з Кременчука Василя Пустовойтова

У Кременчуці продають картину волонтера «Королевішна Бася» та згущене молоко з автографом легендарного танкіста Героя України Євгена Межевікіна. Кошти від продажу підуть на лікування патрульного з Кременчука Василя Пустовойтова.


Кременчужанин Юрій Глансков на своїй сторінці в facebook продає згущене молоко з автографом легендарного танкіста героя України Євгена Межевікіна.


- Ви чули про легендарного танкіста, Героя України, майора Євгенія Межевікіна? Свого часу, я отримав від Нього банку армійського згущу, з побажаннями та автографом. Обіцяв Йому, що підсластю цим «горечь» від новини про смерть Х**ла. Не додержусь обіцянки. Вважаю, що Він зрозуміє. Продаю молоко згущене 0.5, цинк, (придатне до вживання) з автографом Героя України. Ціну встановлюйте ви, шляхом аукціону у коментарях, - написав Юрій.


 


Волонтер Ірина Митрофанова продає картину «Королевішна Бася», ціну встановлюють за бажання.


-

Продаю картину Королевішна Бася. Ціну встановлюйте ви. Кошти перераховувати на картку зазначену в пості. І Бася допоможе Василю видужати, а вам принесе щастя в домівку. В Батальйоні Патрульної поліції Кременчука несе службу Василь Пустовойтов, патрульний поліцейський роти # 2, у нього діагностували папілярну нирковоклітинну карциному, іншими словами – рак нирки 4 стадія, - написала Ірина на своїй сторінці в фейсбук. - Лікарі беруться за лікування, але воно як Ви розумієте не дешеве, і самотужки подолати хворобу Василь не зможе, лише одні таблетки «Вотрієнт 800» які зупиняють поширення метастазів, коштують більше 25000 гривень щомісячно. Тому я, прошу Вашого розуміння та підтримки! Незалежно як, головне не залишатись осторонь.


 


5167 8099 9825 9719 Ощадбанк – отримувач Пустовойтов Василь Сергійович.

5168 7422 1389 7287 ПриватБанк (номер карти рідного брата Василя – Пустовойтов Олександр Сергійович).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх