На фасаді кременчуцького ліцею може з’явитися мурал

30.10.2018, 07:05 Переглядів: 3 976

 

Ідею стінопису запропонував Геннадій Тертичний у програмі «Громадський бюджет 2018»

У Кременчуці може з’явитися новий мурал, на якому будуть зображені хлопчик та дівчинка з голубами. Автор пропозиції Геннадій Тертичний бажає розмістити мурал на фасаді будівлі ліцею №4, наголошуючи, що в центрі міста розміщено багато сіро-білих будівель, які збудовані ще за  радянських часів, а їх зовнішній вигляд пригнічує своєю непривабливістю. Тому, за прикладом європейських країн, доречно прикрасити ці фасади стінописом.


 


Малюнок має назву «Голуб - птах миру та єднання». Команда Геннадія Тертичного планує реалізувати його в рамках соціального проекту «Кременчук - історико-культурний центр України».


Наразі в Кременчуці є кілька муралів. Це хлопчик у коробці-літаку на стіні Кременчуцької виховної колонії (робота італійського вуличного художника Francisco Camillo Georgino), КрАЗозавр та Щукозак на фасаді колишнього кінотеатру «Дніпро» (робота учасників проекту «Міфологема міста») та 12-метровий портрет дівчини в нагірній частині Кременчука (робота кременчужанина Сергія Брильова).


Нагадаємо, що програма «Громадський бюджет 2018» уже на фінішній прямій – сьогодні, 30 жовтня, останній день подачі своїх проектів, тож не проґавте свій шанс.

Автор: Дмитро Гіріч
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх