Кременчужанин-участник АТО станет соперником Жеваго на парламентских выборах

29.10.2018, 18:14 Переглядів: 5 318

  

Сегодня названа фамилия кандидата от РНС в нардепы по 150-му округу (Кременчуг, часть Автозаводского р-на)

 

От партии «Рух Нових Сил» (РНС) по 150-му избирательному округу, куда входит часть Автозаводского р-на Кременчуга (Молодежный), будет баллотироваться в народные депутаты  ветеран АТО Николай Кравченко (на фото слева). Парламентские выборы нас ожидают в 2019-м. А 150-й округ – тот самый, по которому традиционно баллотируется Константин Жеваго.


Сегодня, 29-го октября, находясь в Кременчуге, народный депутат Украины, лидер партии «Рух Нових Сил» Михаила Саакашвили Юрий Деревянко назвал фамилию Кравченко как наиболее вероятного кандидата от партии. В состав 150-го избирательного округа, кроме части Автозаводского района  Кременчуга, входят Горишние Плавни, Кременчугский и Глобинский районы.


Николай Кравченко – координатор кременчугской парторганизации РНС. Он – участник АТО, в зоне боевых действий находился с 2014 по 2016 гг. Общественный активист, принимал участие в акциях протеста против повышения тарифов на коммунальные услуги, против закрытия коммунальных стоматологических поликлиник, против незаконной застройки кременчугских земель.


«ТелеграфЪ» задал Николаю Кравченко несколько вопросов:


– Пане Миколо, ви готові балотуватися до Верховної Ради?
– Так, морально готовий.
– З яких мотивів?
– Можливо, я б поступився цією нагодою комусь іншому, більш досвідченому, але я таких не побачив. Це як у десантурі – якщо не ми, то хто?
– Ви дійсно сподіваєтесь щось змінити? Але ж ви вже маєте досвід громадських акцій протесту, і, схоже, це негативний досвід, бо ті акції протесту здулися.
– Тому я маю намір йти до Верховної Ради – аби вести системну боротьбу, а не воювати час від часу. Я бачу системну помилку громадських активістів – всі акції протесту на 100% емоційні, вони не організовані системно. Люди чимось обурилися і пішли на площу протестувати, вони не вивчили матеріал, не згуртувалися як треба, не склали план дій. Все воно відбувається, як на аварії – щось десь сталося, збіглися, як на аварію, а потім так само розбіглися. Такі акції вже перестали давати результат. Бо емоції видихаються – от гайда на площу, знесемо все к бісу! А далі що, коли знесемо? Що потім робити? Має бути план дій, треба згуртовувати однодумців, вивчати закони, та вчитися самим їх писати. А найголовніше – це треба робити системно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх