З пліснявою у школі-інтернаті №21 боротимуться за допомогою «Громадського бюджету»

23.10.2018, 14:39 Переглядів: 2 429

 

За тиждень до завершення на реалізацію «Громадського бюджету» подали 11 проектів. Встигніть подати проект:) 

До завершення прийняття проектів до «Громадського бюджету» залишився тиждень. Станом на 23 жовтня на розгляд подали 11 проектів, серед яких 9 загальноміських проектів. Один з останніх - капітальний ремонт туалетів та душових в школі-інтернаті №21. 


-  Бита плитка на стінах, слизька підлога, цвіль на стелі, стінах та вікнах, частково несправні зливні бачки, пошкоджені двері та відкоси на дверях, а головне – відсутність дверей у кабінках (наявні лише перегородки). Діти постійно скаржаться на моральний дискомфорт перебування в даних приміщеннях. Незважаючи на зусилля працівників школи , які роблять усе можливе для підтримання задовільного стану приміщення (косметичні ремонти), навчальний заклад потребує капітального ремонту туалетів та душових. Проект належить до першочергових для реалізації і є важливим для школи. Його реалізація дасть можливість дітям знаходитися та навчатися в комфортному середовищі та значно покращить санітарно-технічний стан приміщення школи - йдеться в проекті.


 


Також у списку загальноміських:

  • ігровий комплекс в ДНЗ №28
  • робототехніка в КНВК №4
  • заміна вікон в спортивній залі в школі №16
  • дитячі ігрові майданчики в ЗДО №25
  • спортивний майданчик та тренажери на території школи-інтернату №21


Серед малих проектів (на сайті «Громадського бюджету» їх всього 3) благоустрій в нагірній частині, «Квітковий узвіз» на проспекті Свободи та дитячий майданчик на Генерала Родимцева, 7.


Нагадаємо, що тепер кременчужани можуть проголосувати тричі – один голос віддати за 1 загальноміський проект, один – за 1 проект у закладі соціальної сфери, та також один раз проголосувати за один із проектів по секторах. Триватиме голосування протягом місяця – з 1 по 30 грудня 2018 року. Голосувати, як і минулого року, можна на сайті або у відділі по роботі із зверненнями громадян (вул. Перемоги, 2).


Прийом заявок на участь у громадському бюджеті триватиме до 30 жовтня. Власне заявки можна подати через відділ по роботі із зверненнями громадян ( 1-й поверх пл.. Перемоги, 2), сектор по роботі з партисипаторними практиками (каб. 218 пл. Перемоги, 2), в центральному офісі ЦНАП (вул. Гагаріна, 14) та його відділеннях на Молодіжному та правобережжі Кременчука.


З 1 по 30 листопада подані проекти проходитимуть аналіз фахівцями міськвиконкому, після чого визначатимуть переможців шляхом голосування, що триватиме з 1 по 30 грудня.


Консультації в робочий час за телефонами: 098-89-89123; 096-531-98-09, 066-296-48-89, 74-38-61.


Відео в тему про «Громадський бюджет»:

Автор: Альона Душенко Відео: Телебачення Торонто Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх