Хокеїсти «Кременчука» збільшили переможну серію до 7 ігор

12.10.2018, 07:08 Переглядів: 2 256

  

Підопічні Олександра Савицького перемогли білоцерківський "Білий Барс"

11 жовтня в Білій Церкві матчем місцевого «Білого Барса» проти «Кременчука» завершився восьмий тур чемпіонату України — чемпіонату Української хокейної ліги. Про це повідомляє прес-служба Української хокейної ліги. 


«Білий Барс» - «Кременчук» 3:5 (0:1, 1:3, 2:1)
Шайби: 0:1Кисельов (Фурса), 10:42; 0:2 Савченко (Бєльський), 21:50; 1:2 Таран (Дурдиєв, Тимченко) — більш.), 26:34; 1:3 Бойових (Зайцев, Кисельов), 26:55; 1:4 Тютченко (Красильников, Грицьких — більш.), 28:36; 1:5 Кривошапкін (Толстушко), 50:08; 2:5 Бородай (Васильєв), 51:13; 3:5 Таран (Тимченко, Печерських-больш.), 59:37
«Білий Барс»: «Кучер (Качула); Логач — Ядловський, Гребеник — Таран, Васильєв — Грицюк, Д. Гриценко; Бородай — Качан — Лєсников, Дурдиєв — Печерських — Тимченко, Панченко — Арабов — Ромахін, Панов
«Кременчук»: Гордюшин (Петленко); Толстушко — Грицьких, Севрюгин — Бєльський, Горлушко — Бойових, Савицький; Тютченко — Красильников — Шиманський, Савченко — Т. Гриценко — Ворона, Кисельов — Фурса — Зайцев, Поліщук — Кривошапкін — Чорний, Єфімочкін



Матч «городяни» почали з шаленим бажанням продовжити свою переможну серію, що незабаром і відбилося на табло — на 11-й хвилині гри Микола Кисельов прошив Кирила Кучера і відкрив рахунок в матчі, очоливши таким чином топ бомбардирів УХЛ в поточному сезоні. На даний момент на рахунку у кременчуцького форварда 16 (11+5) результативних балів у восьми поєдинках.

Тільки в другому періоді підопічні Костянтина Буценка почали кусатися і змогли на шайбу Івана Савченка відповісти потужним кидком від Павла Тарана. Але потім до кінця другої двадцятихвилинки кременчужани повністю заволоділи ігровою перевагою і ще двічі прошили Кирила Кучера - по черзі відзначилися Олександр Бойових і Віктор Тютченко.


Цікаво, що Віктор Тютченко став автором ювілейної 50 шайби ХК "Кременчук" в цьому чемпіонаті УХЛ. До речі, підопічні Олександра Савицького - найрезультативніша команда ліги (51 гол, в середньому за матч - 6,38), в "Донбаса" - 38, "Дніпра" - 30.  




У третій двадцятихвилинці команди суттєво зменшили швидкості і стали проводити менш гострі атаки, але це не завадило закинути ще три шайби до кінця цього матчу. Спочатку Гліб Кривошапкін збільшив розрив між командами, а потім двічі у воротах Микити Гордюшина відзначилися Денис Бородай і Павло Таран, який, до слова, зміг зробити дубль в цьому поєдинку.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:  
- Чи повністю виконали Ваші підопічні тренерську установку сьогодні?

- Не тренерська установка вирішує результат гри, а ті хлопці, які на полі. Ми даємо хокеїстам проявити свою майстерність, не особливо заганяємо їх в якісь тактичні або схематичні рамки. Однак є моменти, які ми категорично забороняємо робити в грі. Не завжди це виходить виконати, не завжди виходить, як цього хочеться - ми могли зіграти більш строго і надійно в деяких моментах.

- «Білий Барс» команда молода, як Ви вважаєте, вони гідно сьогодні нав'язали вам гру?

- І не тільки сьогодні, а й завжди «Білий Барс» грає в агресивній манері, і, звичайно, багато що залежить від суперника, як він дозволяє грати. Суперник зіграв у своєму стилі і витримав його.


Головний тренер «Білого Барса» Костянтин Буценко: 

- Сьогодні наші хлопці зіграли одну з кращих ігор в цьому сезоні в УХЛ. Мені сподобалася організація гри, виконання завдань. Ми сьогодні грали проти команди, яка реально претендує на чемпіонство. Вона дуже добре збалансована, у них, практично, немає слабких місць. Хлопці добре підготовлені технічно. Тому ми сьогодні вичавили максимум зі своєї гри, з того, що намітили. І, на мій погляд, саме через такі ігри ми достукаємося до хлопців в тому плані, що проти будь-якої сильної команди можна грати і, що важливо, вигравати.

- Уболівальникам цікаво - що з Максимом Ядловським?

- Зараз я не можу сказати, оскільки його забрала швидка, він пройде медичне обстеження, і після цього ми будемо вже знати картину події. Дуже сподіваємося на те, що травма виявиться не дуже серйозною. У нас в даний момент коротка лавка, і будь-який захисник - це дуже велика втрата для нас. Але будемо сподіватися, що у нього все буде добре.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Дніпро 8 7 0 0 1 0 0 30 7 22
2  Кременчук 8 6 0 1 0 0 1 51 23 20
3  Донбас 8 5 0 0 0 0 3 38 21 15
4  МХК Динамо 8 1 1 0 1 0 5 17 31 6
5  Білий Барс 8 1 1 0 0 0 6 19 42 5
6  Крижані Вовки 8 0 0 1 0 2 5 18 49 4


Наступний поєдинок «Кременчук» зіграє вже завтра, 13 жовтня о 14:00. Суперником кременчужан на домашній арені «Айсберг» буде харківське «Динамо».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua, УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх