Неочікувано у благодійному турнірі новачки перемогли професіоналів з «Кременя»

18.09.2018, 15:33 Переглядів: 4 530

 

На турнірі вдалося зібрати кошти на ще одну хіміотерапію

На вихідних на базі КДЮСШ №2 відбувся благодійний турнір для підтримки журналіста Дмитра Демиденка. Дмитро не один місяць бореться з раком. Він вже переніс курс хіміотерапії, опромінення та 2 операції, але цього виявилося недостатньо тому йому призначили ще курс з 12 хіміотерапій, 2 з яких він вже пройшов.


Реквізити для перерахунку допомоги на картку Приват банку: 5168 7572 9389 8161 (Дмитро Вадимович Демиденко).


 


За ініціативи фанатів «Кременя» та підтримки «Спорт для всіх» вдалося провести турнір та зібрати кошти на ще один курс хіміотерапії - 10 300 грн (більшу половину суми складає пожертвування самих учасників та 4 500 грн - благодійний внесок команд за участь у турнірі).


В житті, як і в футболі, виграє команда. І ця команда сьогодні поруч зі мною: професіоналів, справжніх моїх друзів. Це й моя родина, рідні, колеги, весь колектив команди «Кремінь» і всі-всі, хто сьогодні прийшов. Від серця і від душі повірте, якби не ви... знайти сили, щоб боротися з хворобою, а це дуже важко, без вас було б неможливо. Величезне спасибі, - подякував присутнім за підтримку спортивний журналіст Дмитро Демиденко.



Участь в змаганнях взяли 15 команд: Кремінь, ТК Кременчук, Молодіжний парламент, ЦНАП, Аяксік, КВП, Локомотив, Метеор, Колос, Полум'я, Ізумруд, П'ятірочка, Чизас, Штурм, Олімпік. Команди грали за олімпійською системою за правилами футзалу. Один тайм тривав 7 хв, за умови нічийного рахунку пробивали до трьох пенальті.


Матчем відкриттям турніру стала гра між колегами Дмитра, які заручилися підтримкою керівника «Спорт для всіх» та профільного віце-мера Руслана Проценка. Команда ТК «Кременчук» вилетіла з турніру вже після першої гри.


 


Крім аматорів в турнірі взяли участь футболісти «Кременя», які напередодні перемогли «Мир». 9 футболістів разом з тренером Сергієм Свистуном встигали не лише пограти на турнірі, а й зайняти сусідній майданчик, де хлопці ганяли м'яча між собою. Поки голкіпер «синьо-білих» Андрій Олійник проміняв прописку на команду «Молодіжного парламенту», на воротах у «Кременя» став капітан Сергій Ченбай. Як після гри зізнався Сергій у нього незначна травма, тому вирішив підстрахувати команду у рамці.

 

 


Результати 1/8 турніру:

КВП - пройшов автоматично

ТК «Кременчук» - «Локомотив» - 0:1

«Колос» - «Полум'я» - 0:1

«Ізумруд» - «Кремінь» - 0:4

«П'ятірочка» - «Чизас» - 0:4

«Штурм» - ЦНАП - 0:1

«Молодіжний парламент» - «Метеор»- 0:1

«Олімпік» - «Аяксік» - 3:1


Результати 1/4 турніру:

КВП - «Локомотив»- 5:6

«Полум'я» - «Кремінь» - 0:3

«Чизас» - ЦНАП - 2:0

«Метеор»«Олімпік» - 4:0


«Метеор» у півфіналі переміг «Чизас» і вийшов у фінал. А от «Кременю» лише у серії пенальті вдалося перемогти «Локомотив» тут «синьо-білих» не раз рятував капітан Сергій Ченбай, який стояв на воротах.


 

Фінальний матч та гру за 3 місце вирішили провести у 2 тайми по 10 хвилин.


Перемогу за бронзові нагороди здобула команда «Чизас».


Фінальна гра вийшла не менш захоплюючою ніж увесь турнір. Не визначивши сильнішого в основний час, «Кремінь» та «Метеор» перейшли до серії пенальті. Фортуна на цей раз посміхнулася новачкам з команди «Метеор»


Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх