Голос футбольного клубу «Кремінь» Дмитро Демиденко потребує підтримки побороти важку хворобу

19.12.2018, 07:03 Переглядів: 5 562

 

Журналіст пройшов дві операції та опромінення, лишилось ще 4 хіміотерапії

Журналіст з Кременчука Дмитро Демиденко не один місяць бореться з раком. Дмитро живе спортом: знімає сюжети, коментує поєдинки та веде прямі трансляції. Саме його голос лунав на стадіоні «Кремінь-Арена» коли оголошували склади команд, повідомляв про забиті голи та радості перемог. Разом з футбольною командою Дмитро їздив на виїзди та допомагав в трансляції прямих ефірів.


Крім футболу Дмитра Демиденка можна побачити майже на всіх спортивних подіях Кременчука від художньої гімнастики до хокею та баскетболу.


Постійно перебуваючи у вирі спортивних подій, чоловік навіть не помітив як підкралася хвороба. За півроку йому вже зробили дві операції, довготривалий курс хіміотерапії та опромінення. Попри хворобу Дмитро не покидає свою улюблену справу й продовжує слідкувати за досягненнями кременчуцьких спортсменів.


Дмитру необхідний курс з 12 хіміотерапій, з яких він уже пройшов 8. Перший курс хіміотерапії, згідно з програмою профілактики та лікування онкологічних захворювань, обійшовся за кошти міського бюджету. Нв інші кури збирали всім світом. Один курс вимагає не лише фінансових вливань, а й неймовірної сили волі - перенести по 48 годин крапельниць, і так через кожні два тижні. 


Щоб підтримати Дмитра та звернути увагу на проблему, футболісти «Кременя» перед матчем з одеською «Реал Фармою» розгорнули банер: «Дмитро, підтримуємо тебе!».


 


Реквізити для перерахунку допомоги на картку Приват банку: 5168 7573 8387 3306 (Дмитро Вадимович Демиденко).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх