Хокеїсти «Кременчука» перед Кубком Донбаса перемогли «барсів»

5.09.2018, 14:35 Переглядів: 1 904

  

Кременчуцька команда у піднесеному настрої готується до змагань в Дружківці

4 вересня хокейний клуб «Кременчук» провів другу домашню товариську зустріч. Суперником кременчужан був білоцерківський «Білий Барс». Підопічним Олександра Савицького вдалося перемогти «барсів» з рахунком - 5:3. 


Перед матчем кременчуцьким вболівальникам підготували свято з креативною фотозоною, де можна було зробити фото з хокеїстами та суддею. Також були конкурси, естафети та аквагрим. 



«Кременчук» - «Білий Барс» 5:3 (1:0; 2:2; 2:1)

«Кременчук»: Гордюшин (Власенко). Толстушко - Грицьких, Пугачов - Севрюгін, Горлушко - Боєвих, Бельський - Наливайко. Шиманський - Красильніков - Тютченко, Савченко - Т. Гриценко - Ворона, Гончаров - Фурса - Костюк, Поліщук - Кривошапкін - Чорний

«Білий Барс»: Китаєв (Качула). Ядловський - Логач, Таран - Гребеник, Васильєв - Д. Гриценко, Татарин - Ромахин. Генералов - Качан - Тимченко, Панченко - Буценко - Арабов, Лесніков - Дурдиєв - Печерських, Давиденко - Андрощук - Бородай.

Голи: 1:0. Поліщук (Чорний, 5:11), 1:1. Буценко (Таран, 23:26), 2:1. Кривошапкин (25:29 – менш.), 3:1. Красильніков (Чорний, 36:17 – менш), 3:2. Тимченко (Качан, 38:26 – більш.), 3:3. Ядловський (Тимченко, 47:19), 4:3. Савченко (Т. Гриценко, 55:31), 5:3. Кривошапкін (Чорний, 56:56).


Як повідомляє прес-служба ХК «Кременчук», матч почався без розвідки - гості активно пресингували «городян» і це принесло їм чисельну перевагу вже на самому початку, втім, не принесло ніяких дивідендів, бо кременчужани грамотно оборонялися. Вистоявши в меншості, підопічні Олександра Савицького перемістили гру в зону суперника і повністю заволоділи перевагою. На 6-ій хвилині форвард Дмитро Чорний гостро пішов на зближення з воротами й, розвернувшись, кинув - голкіпер Микита Китаєв відбив перед собою, але першим на добиванні виявився Богдан Поліщук, який вразив порожню «рамку». Попри гостру гру двох команд, хокеїсти так і не змогли більше змінити рахунок на табло до перерви.


На початку другого періоду Гліб Кривошапкін вийшов сам на сам з воротарем, але не зміг його переграти. Вже через мить в контратаці «барсів» спрацювало прислів'я «не забиваєш ти, забивають тобі» - Микита Буценко зрівняв рахунок, переправивши шайбу в ворота Микити Гордюшина. На 26-ій хвилині Кривошапкін реабілітувався - Поліщук в меншості підхопив шайбу в середній зоні й сміливо пішов на двох гравців суперника, шайба відскочила до Гліба і той кистьовим кидком знову вивів «Кременчук» вперед 2:1. Перевагою заволоділи господарі - ледь не оформив дубль сильним кидком Кривошапкіна, а Віктор Тютченко не зміг реалізувати вихід один в нуль. Але на 37-й хвилині Олексій Красильников виявився по центру перед воротами белоцерківців і прицільно кинув, створивши гандикап для господарів у дві шайби. Треба віддати належне гостям, які скористалися низкою вилучень у кременчужан і в кінці другого періоду в більшості скоротили відставання до мінімуму (Тимченко).


А в заключній двадцятихвилинці й зовсім зрівняли рахунок після «пострілу» Максима Ядловського. Рівновага в рахунку 3:3 протрималося вісім хвилин - на 56-ій хвилині Іван Савченко скористався вивіреним пасом Тимура Гриценка і вчетверте в матчі вивів «городян» вперед. «Барси» кинули всі сили, щоб відігратися, але Дмитро Чорний кинув у прорив Гліба Кривошапкіна і той на всі 100% скористався виходом на ворота Китаєва та встановив остаточний рахунок в матчі 5:3 на користь господарів. Кривошапкін оформив таки дубль, а Чорний з трьома передачами набрав найбільшу кількість очок у матчі.


- Сподобався настрій на матч наших хокеїстів. Велику частину часу володіли ігровою перевагою. З перших хвилин нав'язали супернику силовий тиск, але «Білий Барс» непогано контратакував і періодично створював гольові моменти біля наших воріт. Але здорово зіграв наш воротар. Продовжуємо готується чемпіонату УХЛ і з хорошим настроєм їдемо на Кубок Донбасу. - цитує тренера «Кременчук» Павла Міхоніка прес-служба клубу ХК «Кременчук».


6 вересня «Кременчук» стартує на турнірі Кубок Донбасу-2018 в Дружківці. ХК «Кременчук» о 16:00 зіграє з латвійським «Земгале».


Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх