«Динамо» чи «Антон»: Кубок ім. В.Й.Маньковського визначить сильнішого вже у середу

4.09.2018, 07:07 Переглядів: 2 326

 

Фінальний поєдинок відбудеться на стадіоні «Кремінь-Арена»

У середу, 5 вересня, на стадіоні «Кремінь-Арена» відбудеться фінальна гра в Кубоку ім. В.Й. Маньковського. На полі о 18.00 зустрінуться кременчуцька команда «Динамо» та «Антон» з Горішніх Плавнів.


Минулого року володарем кубку стала команда «JTI». Тоді у фінальному двобої «JTI» здолала опір «Великих Кринок», гра завершилася з рахунком - 3:2. А у 2016 році поліцейське «Динамо» у важкому бою переміг «Нафтовик», за рік до того ті ж «динамівці» перемогли «Трансгаз».



 


Валентин Йосипович Маньковський є однією з великих постатей спортивного життя Кременчука. Він був не лише керівником-вихователем, а й тренером - грав у футбол, хокей, теніс, більярд, шахи. Час його роботи у спорті кременчужани називають «епохою Маньковського». Валентин Йосипович народився 2 вересня 1937 р. в м. Слов’янськ Донецької області. В 1972 р. закінчив факультет фізичного виховання Черкаського педінституту по спеціальності викладач фізичної культури і тренер по спортивній гімнастиці, після чого майже 50 років (1961-2010 рр.) він віддав спорту. Завдяки його зусиллям було збудовано стадіон «Дніпро» («КрАЗ»), створені провідні футбольні і хокейні команди нашого міста, проводилися масові спортивні змагання між цехами, підприємствами, школами, будувалися нові спортивні майданчики. Під його безпосереднім керівництвом здійснювалися «снігові потяги», велогонки, була створена Школа Олімпійського резерву.

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх