Футбольна команда під керівництвом головного міліціонера Кременчука виграла кубок міста

5.09.2015, 15:05 Переглядів: 3 768

Футбольна команда під керівництвом головного міліціонера Кременчука виграла кубок міста

Команда «Динамо» вперше виграла кубок Кременчука ім.В.Й.Маньковского

3 вересня на стадіоні «Кремінь» відбувся фінальний матч кубка Кременчука ім.В.Й.Маньковского. Вперше вийшли у фінал міського кубку «Динамо» і «Трансгаз».

  

Команди на рівних розпочали поєдинок. Вже на 14 хвилині прострілом у дальній кут воріт Валерій Скляренко вивів «Трансгаз» вперед. Розіграв м’яч з центра поля після проведеної динамівцями багатоходової комбінації Ігор Чорномор та зрівняв рахунок – 1:1. Підопічні Дениса Захарченка, тренера «Динамо» і за сумісництвом начальника кременчуцької міліції вже на 20 хвилині подвоїли рахунок. Отримавши передачу з лівого флангу Ігор Чорномор вийшов один на один з воротарем суперників. Голкіпер «Трансгазу» Євген Нечитайло після першої спроби вийшов зі створу воріт і Чорномору залишалося закотити м’яч у пусті ворота. Він пробив у той же нижній кут – 2:1. У другому таймі команди обінялися моментами у ворота суперника, але змінити рахунок не вдалося.

 

«Динамо» - «Трансгаз» 2:1

 

Голи: Чорномор-2 - Скляренко

 

«Динамо»: Павло Широков, Сергій Вінник (к), Олександр Мироненко, Андрій Денисенко, Олег Галата, Антон Диндіков, Микола Пищан, Юрій Богиня, Ігор Чорномор, Петро Хоруженко, Ігор Лашко

Тренер: Денис Захарченко

 

«Трансгаз»: Євген Нечитайло, Сергій Бокало, Олександр Герда, Руслан Месняк, Олексій Олексієнко, Євген Бордюг, Руслан Пономаренко, Валерій Скляренко, Павло Воропша, Максим Остапець (к)

Тренер: Анатолій Кондратюк

 

Кращими гравцями фіналу були визнані Ігор Черномор та Валерій Скляренко.

 

Футбольна команда під керівництвом головного міліціонера Кременчука виграла кубок міста 

 

На церемонії нагородження команд син В.Й.Маньковского Вадим Маньковський подякував командам:

 

- Турнир был продолжительный, он начался еще весной. Вчера (ред. 2 сентября) у отца было день рождения, а сегодня мы сыграли финал. Не случайно в финале вопреки прогнозам играли не признанные лидеры. Команды, которые показивают желание побеждать в каждом матче. Хочу всех поблагодарить, ведь без прошлого нет будущего.

Довідка:

Валентин Йосифович Маньковський - професійний гімнаст, який грав у футбол, хокей (був граючим тренером), більярд, городки і навіть займався важкою атлетикою. Валентин Йосифович брав активну участь в будівництві стадіону КрАЗ, у створенні футбольної команди «Кремінь», в організації хокейної команди, спортивних шкіл та шкіл олімпійського резерву.

 

В одному з останніх інтерв’ю Валентин Маньковський на запитання: «Щоб Ви побажали тим, хто прийде Вам на зміну?». Він відповів:

- Любити спорт як любили і любимо його ми. І це не бравада, а щирі та правдиві слова. Хотілося б, що якомога більше було меценатів спорту, без яких і в наш час і тим більше зараз у спорту перспектив не буде.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх