Поліцейське «Динамо» у важкому бою переміг «Нафтовик»

8.09.2016, 13:48 Переглядів: 4 320

Команда Дениса Захарченка в овертаймі виграє Кубок міста ім. В.Й. Маньковського

7 вересня на стадіоні «Кремінь-Арена» вшосте відбувся фінал кубка Кременчука з футболу ім.В.Й.Маньковского. Перемогу в овертаймі здобула команда "Динамо" під керівництвом заступника начальника Національної поліції Полтавщини Дениса Захарченка. 

 

 

 

Перший тайм команди розпочали на рівних, обмінявшись небезпечними моментами. “Нафтовик” гостро грав на контратаках, але пробити голкіпера так і не вдалося. На 42 хв “Динамо” скористався помилкою в обороні суперника. Ігор Чорномор з флангової передачі відкрив рахунок - 1:0. У компенсований час “Нафтовик” міг зрівняти рахунок, але В'ячеслав Кувшинов не реалізував вихід один на один.

 

Після перерви “Динамо” збільшив перевагу, але “Нафтовик” одразу відіграв один гол - 2:1. За 5 хвилин голкіпер “Нафтовика” у стрибку намагався вивести м'яч на кутовий. Сейвом воротаря скористалися динамівці. Майже з лінії Чорномор віддав пас на Кувшинова - 3:1. За кілька хвилин Рома оформив дубль, вдало пробивши штрафний повз “стінку” суперника - 3:2. Мулиндін за 10 хв до завершення матчу зрівняв рахунок. Матч наближався до овертайму. У компенсований час “Нафтовик” міг вирвати перемогу, але Рома лише “стряхнув” перекладину.

 

В овертаймі на перших хвилинах арбітр вказав на 11-метровий у ворота “Динамо”, після гри рукою Диндікова. За кілька хвилин “точку” призначають вже у ворота “Нафтовика” - 4:4. На 117 хв Ніколаєв пробив над воротарем не залишивши жодного шансу перевести гру на після матчеві пенальті.

 

Кращими гравцями фіналу обрали Олександра Рому “Нафтовик”та Даніїла Ніколаєва “Динамо”.

 

«Динамо» - «Нафтовик» 3:3 (овертайм 2:1)

(Ніколаєв-2, Чорномор-2, Кувшинов - Рома-2, Гуменюк, Мулиндін)

 

«Динамо»: Сидорець, Винник, Орендаренко, Пищан, Денисенко (к), Кулька, Апришко, Ніколаєв, Артем'єв, Кувшинов, Чорномор. На заміну виходили: Галата, Антон Диндіков, Хоруженко, Петрушевський, Колесник.

 

«Нафтовик»: Боровець, Глупаченко, Метельський, Кравчук, Костиренко, Руденко (к), Смакула, Олійник, Рома, Гуменюк, Кухта. На заміну виходили: Мулиндін, Самарчев, Рева.

 

Арбітр - Артем Стрижак

Асистенти: Валерій Коробко, Павло Плешко

4-й арбітр - Юлія Волошина

Інспектор - В'ячеслав Ушкань

 

На церемонії нагородження команд дружина Валентина Йосифовича Маньковського та його син Вадим Маньковський подякували командам за участь в турнірі.

 

- Без минулого немає майбутнього. Таких людей як Валентин Маньковський мало, він багато зробив як для міста і для сім'ї. Хочеться сказати про нього теплі слова. Він задав планку як для мене так і для людей які з ним працювали. Кожен свій вчинок я порівнюю, як би вчинив мій батько. Фінал вийшов достойним, ніхто не хотів програвати. За рахунку 3:1, коли “Динамо” вигравало і доля поєдинку була вирішена, “Нафтовик” зрівняв рахунок. Дякую гравцям за хороший футбол, які залишили на полі частинку своєї душі.

 

Капітан “Нафтовика” Сергій Руденко зазначив, що перемагає сильніший:

- Наша команда зіграла впевнено та здорово, але перемагає сильніший. Ми сьогодні трохи поступилися “Динамо”. Чемпіонат хороший, багато команд взяли участь, а фінал став окрасою всього чемпіонату. Вболівальникам сподобалася і нам також.

 

Голкіпер “Динамо” Павло Сидорець подякував вболівальникам за підтримку, а також президенту “Динамо” Денису Захарченку, керівникам поліції В'ячеславу Деркачу та Вадиму Могилі.

- Хоч Вадим Могила вже працює в Одесі, сподіваюсь він вже знає рахунок в матчі, - зазначив воротар. - Гра і чемпіонат загалом дуже сподобалися. Матч видовищний з великою кількістю голів. Напруга трималася до останньої хвилини. Перемогли сильніші. Але обидві команди зіграли на рівних і до останнього не було зрозуміло хто переможе. Я морально готувався на серію післяматчевих пенальті, в голові тримав як діяти:) Коли в овертаймі назначили пенальті відчував, що зможу відбити, коли цього не сталося зрозумів, що важко нам прийдеться і необхідно щось змінювати. Ми проявили характер, не даремно ми команда “Динамо”, команда поліціянтів.

Довідка: Валентин Йосифович Маньковський - професійний гімнаст, який грав у футбол, хокей (був граючим тренером), більярд, городки і навіть займався важкою атлетикою. Валентин Йосифович брав активну участь в будівництві стадіону КрАЗ, у створенні футбольної команди «Кремінь», в організації хокейної команди, спортивних шкіл та шкіл олімпійського резерву.

 

В одному з останніх інтерв’ю Валентин Маньковський на запитання: «Щоб Ви побажали тим, хто прийде Вам на зміну?». Він відповів: - Любити спорт як любили і любимо його ми. І це не бравада, а щирі та правдиві слова. Хотілося б, що якомога більше було меценатів спорту, без яких і в наш час і тим більше зараз у спорту перспектив не буде.


Автор: Альона Душенко Фото: Галина Криворучко Джерело відео: Kremen tv
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх