Ботвина больше не начальник полиции Кременчуга – ушёл ловить взяточников в Киев (дополнено)

3.09.2018, 08:32 Переглядів: 6 535

 

Временно руководит городской полицией Сергей Терела

Виталий Ботвина, не проработав и года, ушёл с должности начальника Кременчугского отдела полиции и перевёлся в Киев, в управление защиты экономики. Как ранее он неоднократно заявлял СМИ – это его профиль и он «собаку съел» на документировании экономических преступлений, взяточничества.


Слухи о переводе В. Ботвины в городе ходили уже давно и «подогревали» активистов, которые требовали его увольнения. Многих не устраивала борьба местной полиции с мошенниками, коррупционерами, а также ход дела по избиению Олега Филипаса.


По данным пресс-службы Кременчугского отдела полиции, сейчас руководит работой подразделения заместитель начальника Сергей Терела (начальник криминальной полиции).


Виталий Ботвина руководил кременчугской полицией с ноября 2017 года (был переведен из Полтавы). Он пришёл на смену Александру Коцару, который уехал работать в Харьков.


Виталий Ботвина на личной странице в Facebook прокомментировал своё решение:


Шановні кременчужани, колеги-поліцейські, друзі та й ви «вороги»! Ось і скінчилась моя місія у ролі керівника поліціі такого славетного міста. Майже рік промайнув як один день. Ці дні не були легкими, але доля подарувала мені честь познайомитися з багатьма гарними, достойними людьми, пройти ще одну сходинку свого шляху роботи з великим колективом. 
В цей день хочу усім вам щиро подякувати!!!
На мою думку тільки час і люди дадуть оцінку пройденого шляху разом. Я старався працювати так, як навчав мене один із моїх наставників, а саме щоб моєму наступнику було трішки легше і комфортніше. 
З патріотично налаштованими кременчужанами, які вмотивовані зробити місто і всю країну кращими своїми реальними справами, а не популізмом, ми досягли певної синергіі. 
Траплялися на шляху відверті маргинали та інтригани (не плутати з активними людьми з якими відбувалися робочі дискусії), яких на щастя в місті їх мало і всі знають та звикли до їх «провокацій-публікацій». 
За моєї ініціативи було змінено деякі підходи до роботи поліціі саме для громади, які дали позитивні результати і тенденції до зміцнення правопорядку у Кременчуці та покращення безпекової складової. Суттєву підтримку поліціі було відчутно від депутацького корпусу та адміністрації Кременчуцької міськоі ради. Дякую та прошу підтримати створення у найближчому майбутньому найсучаснішої у регіоні системи відеоспостереження. 
Моя нова робота,маю надію, не стане на заваді відслідковувати події в місті та прийти на допомогу, якщо у такій буде потреба. 
Тож говорю: «До побачення! Честь маю! З повагою, Віталій Ботвина».

Автор: solod
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх