«Він у мене чотири рази стріляв», - начальник кримінальної поліції Кременчука Сергій Терела

10.12.2015, 16:40 Переглядів: 6 421

Триває судовий процес щодо пограбування ювелірного магазину

У Крюківському районному суді триває розгляд справи щодо пограбування ювелірних магазинів. Двох підсудних звинувачують у скоєнні двох пограбувань у Кременчуці - ювелірного магазину “Діміаді” на вул. Гагаріна та ювелірного магазину “Золото Плюс” на вул. Пролетарській.

 

Під час судового засідання заслухали свідчення свідків, серед яких були правоохоронці.

 

Начальник кримінальної поліції Кременчука Сергій Терела, який на той час був начальником Крюківського відділу міліції розповів, що під час пограбування він знаходився на селекторній нараді із начальником Кременчуцького відділу міліції Денисом Захарченком – черговий повідомив про розбійний напад на ювелірний магазин.

 

За словами Сергія Терели, він на оперативно-службовому авто перегородив дорогу грабіжнику, який був у маршрутці. Підсудний з пасажирами маршрутки були на центральній зупинці біля кафе-бару «Генрік». В автобусі було десь 7-8 осіб, серед яких діти.

 

- Підійшов до маршрутки, я декілька разів кричав грабіжнику: «Стій, це міліція, не треба стріляти». Він дістав зброю та пересмикнув затвір. Коли направив зброю на мене, я встиг присісти. Після почутих пострілів скло посипалося мені за шиворот. Він близько чотирьох разів стріляв. Мені пощастило, що в автомобілі Mercedes Sprinter заводський бампер, від якого зрекошетили кулі. Це просто випадковість, що в мене не потрапила жодна з них. Він стріляв у мене. Я знав, що він позбавить мене життя... Адже перед цим вони встигли поранити людей. Потім грабіжник направив зброю на водія маршрутки, і той почав їхати на мене, - розповів Сергій Терела.

 

Інший правоохоронець підтвердив, що під час переслідування один з підсудних поранив працівника охоронної фірми “Явір” біля залізничного вокзалу.

 

Адвокати підсудних клопотали про заміну утримання. Вони вдруге наполягали замінити утримання під вартою на домашній арешт. Суд вирішив продовжити термін тримання під вартою підсудних до 7 лютого. Наступне засідання суду призначено на 16 грудня.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх