Визначилися всі суперники «Кременчука» на чемпіонат

3.07.2018, 13:03 Переглядів: 2 239

 

У майбутньому сезоні гратиме 6 команд

30 червня закрилося заявочне вікно для команд, які бажають взяти участь в чемпіонаті Української хокейної ліги. Про це повідомдляє прес-служба Української хокейної ліги. 


Виконавчий директор УХЛ Сергій Варламов розповів про клуби, які візьмуть участь в сезоні 2018-2019:


– Не дивлячись на те, що літо традиційно є періодом відпусток, робота з підготовки до нового сезону триває. У чемпіонаті Української хокейної ліги в сезоні 2018/19 візьмуть участь 6 клубів. Серед них - уже знайомі вболівальникам по минулому сезону «Білий Барс», МХК «Динамо»«Донбас» і «Кременчук», які подали заявки на участь ще в травні.


Також ще в травні до УХЛ приєднався херсонський «Дніпро», який став п'ятим учасником чемпіонату. Це новий клуб, створений на базі місцевої ДЮСШ - таким чином вихованці школи зможуть легше пройти перехід від дитячого хокею до дорослого. Безсумнівно допоможе їм в цьому досвідчений Дмитро Підгурський, що став головним тренером «Дніпра».



Шостим клубом-учасником чемпіонату стануть «Вовки», також вже знайомі вболівальникам по сезону 2017/18. Ми дуже раді вітати їх в новому сезоні, побачите, «Вовки» дадуть бій.


Найголовніше - ми змогли зберегти в чемпіонаті 6 команд. Дуже шкода, що «Галицькі Леви» не змогли вирішити свої фінансові та інфраструктурні питання. Але їх команда продовжить існування в форматі ДЮСШ, так що, сподіваюся, в сезоні 2019/20 вони все ж повернуться в УХЛ. У той же час, в умовах відсутності допомоги хокею на державному рівні, в Херсоні за підтримки обласної ради змогли створити комунальну команду - сподіваюся, це стане відмінним прикладом для інших регіонів.


Зараз ми продовжуємо роботу над регламентними документами і календарем матчів, і найближчим часом представимо їх для вболівальників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх