Кременчук «кинули» зі штучним покриттям для футбольного поля

5.06.2018, 16:03 Переглядів: 3 664

 

Спортивний майданчик біля 26 школи майже готовий, але штучного покриття й досі немає. Кременчук й цього року може не отримати покриття для футбольного поля

На апаратній нараді в мерії Кременчука мер згадав про футбольне поле біля 26 школи, адже паркан вже стоїть, підсипка готова. Керівник Управління молоді та спорту Олександр Мазур зазначив, що роботи на полі прискорять, а от з постачанням штучного покриття проблеми.


- Простіше сказати, вас кинули, так Олександре Івановичу? - запитав мер.


- Я вважаю не нас, а всю територіальну громаду міста. Кременчук не потрапив в обласну програму закупівлі штучного покриття для 22 майданчиків, - відповів Олександр Мазур. – Ми були наполегливішими за інші територіальні громади і разом з Русланом Олександровичем (віце-мер Руслан Проценко – ред.) готували документи. Поле підготовлене було ще 26 грудня, про що ми повідомили і Буцького (начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту – ред.) й ОДА. 

 

За словами керівника Управління молоді та спорту 4 травня у Полтаві відбулася комісія обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму, яку очолює депутат з Кременчука Олександр Алексюк. На засіданні прийняли рішення поставити Кременчук в резерв на отримання поля зі штучним покриттям.

 

Мер дав доручення звернутися до начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександра Буцького й надіслати йому матеріали з проведеною роботою зі встановлення штучного покриття.


- Надішліть кольорові фото з проведеною роботою. Вони пороздавали районам у яких навіть земля не підготовлена, - додав мер Віталій Малецький.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх