Кременчугские депутаты занялись церковными делами: первым рассмотрят вопрос об автокефальной церкви Украины

30.05.2018, 12:28 Переглядів: 2 165

Докладывать по проекту решений будет настоятель Свято-Николаевской церкви Киевского патриархата отец Владимир

Сегодня, формируя повестку дня, депутаты внесли плюс 18 дополнительных вопросов к 63, которые были внесены ранее. Итак, на сессии рассмотрят 81 вопрос. Два вопроса из внесенных дополнительно даже не были заранее обнародованы на сайте Кременчугского горсовета до сессии, как того требует Закон «Про доступ до публічної інформації». Однако депутаты посчитали, что есть срочная необходимость их рассмотреть.


По предложению депутата Анны Павленко первым расмотрят вопрос о поддержке инициативы Президента относительно предоставления автокефалии православной церкви Украины. Докладывать по проекту решений будет настоятель Свято-Николаевской церкви Киевского патриархата отец Владимир.


Далее – перечень дополнительных вопросов – те из них, проекты которых уже есть на сайте горсовета.


  • Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Полтавської області до власників ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю», Міністерства екології та природних ресурсів, Державної екологічної інспекції України, Держпродспоживслужби України та Генерального прокурора України.
  • Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 30 березня 2018 року «Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 30 червня 2016 року «Про затвердження Програми «Територіальна оборона на 2016-2018 роки».
  • Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок в м. Кременчуці.
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 11 травня 2017 року «Про затвердження делегованих членів від м. Кременчука до Госпітальної ради Південного госпітального округу Полтавської області».
  • Про здійснення габаритно-вагового контролю в місті Кременчук.
  • Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Полтавської області до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., депутатів Верховної Ради України щодо забезпечення проведення виборів 2019 року за відкритими списками, прийняття в цілому проекту виборчого кодексу.
  • Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Полтавської області до Міністра освіти і науки України Гриневич Л. М. щодо перенесення термінів дії наказу Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».
  • Про викладення в новій редакції рішення Кременчуцької міської ради від 27 квітня 2016 року «Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2016р.».
  • Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 29 березня 2018 року «Про виділення коштів за рахунок залишків бюджетних коштів станом на 01.01.2018».
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 16.11.2017 «Про затвердження Плану роботи міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 16 листопада 2017 року «Про погодження Інвестиційної програми ПАТ «Полтаваобленерго» на 2017 рік».
  • Про погодження Інвестиційної програми ПАТ «Полтаваобленерго» на 2018 рік.
  • Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 21 грудня 2017 року «Про затвердження Програми розвитку дорожньо-мостового господарства міста Кременчука на 2018 -2022 роки».
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 23 лютого 2016 року «Про затвердження Комплексної програми профілактики правопорушень в м. Кременчуці на 2016-2020 роки».
  • Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 21 грудня 2017 року «Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2017 року».
  • Про внесення змін до показників міського бюджету на 2018 рік.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх