Політик Костянтин Красовський жбурнув ключами на сесії міськради

30.05.2018, 13:01 Переглядів: 5 907

 

На брелку майже ребус - написано «Квартира за ЄРДР недоторканість інформацію»

Сьогодні, 30 травня, на сесії міськради депутати надали слово колишньому голові місцевої організації ВО «Свобода» політику Костянтину Красовському (наразі чоловік вийшов за партії). Він розпочав свій виступ з того, що ціна на газ може зрости на 60-70%, пославшись на повідомлення НКРЕКП (Нацкомісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг).*


 


- І знову ми, українці, будемо збиратися в Києві, пікетувати Кабміни, парламенти. А от питання в іншому: чому ми голосуємо за місцевих депутатів – представляти наші інтереси, і не вони їдуть під Кабмін, парламент, адміністрацію Президента? – заявив з трибуни Костянтин Красовський.


Потім він говорив про «штин» на Молодіжному, про звернення депутатів, яке планується в порядку денному (щодо КЗТВ) і водночас про те, що «Укртатнафті» дали пільги по сплаті за землю…


- Дуже цікаво, кримінальні провадження, які були відкриті мною через звернення до суду, - перейшов Красовський до іншої теми. - Нічого не вирішується, ЄРДРи (єдиний реєстр досудових розслідувань – прим.) як відкриті – зараз закривають. За що така недоторканість? Ви проінформовані, як ведеться слідство. А може причина отака? – запитав Красовський і підняв над головою ключ з написом на брелку «Квартира за ЄРДР недоторканість інформацію».


– Машинки дають, можливо, і квартири ви роздаєте? Коли це припиниться? – продовжував Красовський. - Ніколи не буде порядку, коли бариги і ті, хто прислуговує їм приходять на крові національних героїв і проваджують економічний геноцид над своїми громадами. Дякую за увагу, вирішите, кому дати ці ключі.


 


Після цих слів політик пожбурив ключі в бік трибуни.


- Костя, як там Чехія? Нормально все? Квартиру купив собі там уже? Займайся ремонтом, ключі пригодяться… Я думаю, що, да, від квартири в Чехії, - прокоментував з трибуни міський голова Віталій Малецький.


*Примітка: повідомлення про підвищення ціни на газ розповсюдив колишній голова НКРЕКП Дмитро Вовк, якого Президент звільнив з посади.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх