Троє кременчужан-паралімпійців завоювали нагороди на Кубку України

29.05.2018, 15:33 Переглядів: 2 093

 

Вітаємо наших земляків:) 

На Кубку України з легкоатлетичних метань серед паралімпійців кременчужани взяли три призових місця, про це повідомляє прес-служба кременчуцької філії «Інваспорту». 


Змагання відбулися в Донецькій області в Бахмуті з 23 по 26 травня. Кубок України відбувся з легкоатлетичних метань серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями.


До складу збірної Полтавщини увійшли кременчуцькі легкоатлети, метальники з інвалідністю, стипендіати Кременчуцької міської ради МСУМК Андрій Голівець, якого тренують ЗТУ Віктор Лис та МСУ Дмитро Панчелін, та КМСУ Олександр Яровий з відділення легкої атлетики інваспорту КДЮСШ «Авангард» (наставник - ЗТУ Юрій Щипець), а також вихованка Кременчуцького відділення Полтавської обласної ДЮРСШІ, першорозрядниця Тетяна Білик (ЗТУ Ірина Зикова та Дмитро Панчелін).


Першими у штовханні ядра серед чоловіків вступили у боротьбу Андрій Голівець та Олександр Яровий відповідно у змагальних класах F-12 та  F-20. Андрій Голівець завоював золоту медаль. У змаганнях Олександру Яровому протистояв колишній кременчужанин, минулорічний чемпіон світу за версією INAS Максим Коваль. У підсумку Олександр Яровий з результатом 14,21 м посів друге місце, а Максим Коваль завоював золото. 


Серед жінок змагального класу F-20 у штовханні ядра Тетяна Білик виборола срібну медаль з результатом 10,04 м і офіційно виконала норматив кандидата у майстри спорту України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх