Майстер-клас з приготування «Кременчуцьких вергунів» від Костянтина Грубича

29.05.2018, 10:02 Переглядів: 3 264

 

Кременчужанка навчила ведучого фірмової страви

22 травня на youtube-каналі ведучого Костянтина Грубича з'явилось відео майстер-класу з приготування «Кременчуцьких вергунів».



Як раніше писав «ТелеграфЪ», 12 травня на фестивалі вуличної їжі «Посиденьки» у Дніпрі кременчужанка Надія Михайлова навчилася у Костянтина готувати човленту та сама навчила ведучого готувати справжні кременчуцькі вергуни на кухні просто неба.


Надія назвала їх кременчуцькими на честь рідного міста. До речі, пані Надя має вдома «музей вергунів».


Інгредієнти:

Кисляк (кефір) - 250 г

Борошно - 2 склянки ( щоб було м'яке тісто)

Цукор - 50 г

Сіль - щіпка

Яйце - 1-2 шт

Сода, погашена оцтом (або розпушувач) - 0,5 чайної ложки

Олія - 1 столова ложка

Маргарин або смалець (розтопити) - 50 г

Горілка - 2 столові ложки


Смажити у фритюрі. Посипаємо цукровою пудрою або подаємо з солоненьким соусом.


Автор: Руслана Горгола Відео: Костянтин Грубич Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск

№ 47 від 24 листопада 2022

Читати номер
Попередні випуски
Вверх