Шанси є, навіть коли їх немає: «Кремінь» втрачає очки в Краматорську

6.05.2018, 18:56 Переглядів: 3 929

  

Кременчужани залишилися у "зоні вильоту"

6 травня футболісти "Кременя" поступаються в Краматорську. Вирішальним став пенальті, який у суперечливому моменті заробив "Авангард" - 1:0.  


"Авангард" - "Кремінь" - 1:0

Голи: Собко 64 (п)

Попередження: Ульянов 42, В.Шарай 45+2 - Богданов 11, Степанчук 43, Ченбай 65, Горват 66

"Авангард": Денчук, Ульянов, Лобов, Воробєй, Мірошник, Кірієнко (Нечипоренко, 46), Шершень, В.Шарай (Ємець, 82), Моісеєнко (Собко, 55), Демченко (С.Шарай, 77), Іващенко (Даудов, 90). Запасні: Солдатенко, Клименчук. Головний тренер: Олександр Косевич

"Кремінь": А.Олійник, Курелєх (Бичков, 77), Ходуля (Ентін, 82), Ченбай, Коваленко, Піскун (Дугу, 72), Богданов, Янаков (Бєлоусов, 56), Горват (Іванченко, 86), Степанчук, Тимченко. Запасні: Онопко. Головний тренер: Сергій Ященко



Вже з перших хвилин «Авангард» перевірив на надійність голкіпера Андрія Олійника. Скористатися стандартам господарям також не вдалося. Під завісу першого тайму Ігор Кірієнко вийшов один на один з голкіпером, однак підстрахував Валерій Курелєх.


У другому таймі команди не збавляли оборотів. Господарі Максим Воробєй та Віталій Собко пробили повз ворота. І тут арбітр в неоднозначному моменті біля воріт «Кременя» вказує на точку.


 


Виконувати одинадцятиметровий пішов Віталій Собко. Наш голкіпер майже вгадав напрямок польоту м’яча, але врятувати команду не вдалося.


  


Той же Собко за кілька хвилин мав можливість подвоїти рахунок, але м’яч потрапив у перекладину. Кременчужани намагалися «відгризатися», але завершальної дії нашим гравцям не вистачало. Серія замін, в якій вперше на поле вийшов вихованець «Кременя» Данило Іванченко, не змогла переламати хід гри.


Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко після гри зазначив, що відбулося знищення нашої команди:



«Телеграфу» головний тренер розповів, що у суботу команда зіграє двосторонню гру, адже в команд, з якими можна було провести товариську зустріч ігри згідно з графіком. Чи можна вболівальникам завітати на матч і підтримати команду перед вирішальним матчем всього сезону стане відомо пізніше.

 

Шанси є, навіть коли їх немає. 12 травня «Кремінь» отримає автоматично 3 очки за гру з «Жемчужиною», яка знялася з чемпіонату. Тепер не все залежить від «Кременя», навіть перемога над одним із лідерів, «Арсеналом», не гарантує можливості залишитися у Першій лізі: багато що залежатиме також від помилок сусідів у турнірній таблиці.


Результати 32 туру

«Рух» - «Геліос» - не відбувся 

«Гірник-Спорт» - «Інгуець» - 2:0

«Десна» - «Миколаїв» - 3:0

«Авангард» - «Кремінь» - 1:0

«Балкани» - «Оболонь-Бровар» - 0:0

«Полтава» - «Волинь» - 1:0

«Колос» - «Черкаський Дніпро» - 1:0

«Жемчужина» - «Суми» - не відбувся (технічна поразка "Жемчужині")

«Арсенал» - «Нафтовик-Укрнафта» - гра 7 травня


Турнірна таблиця

 

Розклад 33 туру, 12 травня

«Оболонь-Бровар» - «Авангард»

«Нафтовик-Укрнафта» - «Черкаський Дніпро»

«Суми» - «Арсенал»

«Кремінь» - «Жемчужина»

«Миколаїв» - «Балкани»

«Інгулець» - «Десна»

«Геліос» - «Гірник-Спорт»

«Волинь» - «Рух»

«Полтава» - «Колос»


12 травня "Кремінь" отримає автматично 3 очки за гру з "Жемчужиною", яка знялася з чемпіонату. 19 травня у матчі з "Арсеналом" визначеться доля кременчужан.


P.S. За інформацією сайту Matchday з наступнго сезону "Геліос" носитиме нове ім'я "Кобра", відповідне рішення клуб прийняв через фінансові труднощі. 


- Йдуть перемовини про передачу клубу власником Олександром Гельштейном керівнику футбольної академії ФК "Кобра" Сергію Ващенко. Сам Ващенко підтвердив переговори, але підкреслив, що для їх завершення потрібно ще кілька тижнів. Нинішній сезон Геліос дограє з колишньою назвою, а перейменування відбудеться перед стартом нового. Під управління ФК "Кобра" перейде і молодіжна команда "сонячних", - йдеться у повідомленні. 


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Авангард"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх