Кременчужани не побачать останньої домашньої гри «Кременя» (доповнено)

4.05.2018, 18:18 Переглядів: 4 012

 

Одеська “Жемчужина”, яка повинна була приїхати до Кременчука, знялася з чемпіонату

Футбольний клуб "Жемчужина" надіслав лист до Адміністрації ПФЛ про зняття команди зі змагань першої ліги. За інформацією прес-служби ПФЛ, команда знімається через припинення діяльності клубу.


Згідно з регламентними нормами усім трьом суперникам у наступних турах, що залишилися – командам «Суми», «Кремінь» та «Оболонь-Бровар» будуть зараховані технічні перемоги.


Таким чином кременчужани не побачать останньої домашньої гри "Кременя" у цьому сезоні. 


Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко розповів "Телеграфу", що команда зараз націлена на краматорський "Авангард". 


- Зараз головне гра на виїзді з "Авангардом" та "Арсеналом", - зазначив тренер. - На 90% у цю перерву заплануємо гру з аматорською командою. 


Додамо, що шанси "Кременя" залишитисяу Першій лізі залишаються. Якщо зазирнути у турнірну таблицю, то найближчі команди на збереження прописки відстають лише на кілька очок, і "Кременю" під силу скористатися подарунком долі. 


 


Доповнено


Президент "Жемчужини" Олександр Деменчук разповів FootBoom, що основною причиною зняння команди з чемпінату - фінансові проблеми. Футболісти хотіли дограти чемпіонат, але керівництво не бачило в цьому сенсу. Гравцям випатии зарплати й виставили на трансфер. Всі футболісти одеського клубу отримали статус вільних агентів.


«Геліос» Харків повідомив ПФЛ про неможливість зіграти з «Рухом» 6 травня в матчі 32-го туру Першої ліги. Ситуація пов'язана із кадровими проблемами команди. Через дискваліфікацію поза грою залишилися Ігор Луценко, Антон Котляр і Євген Чепурненко. Крім цього, в лазареті харків'ян знаходяться ще сім футболістів, серед яких кременчужанин Ігор Кошман.


"Черкаське Дніпро" також виставляє всіх гравців на трансфер. На офіційному сайті черкащан був опублікований трансферний лист, в якому вказані імена і коротке досьє по 24 футболістам команди. Клуб готується до пониження в класі за підсумками сезону.


Також 4 травня відбулося засідання представників клубу, в ході якого було прийнято рішення про переведення адміністрації Черкаського Дніпра в Білозір'я, проведення перереєстрації та ліквідації юридичних осіб. В Білозір'ї планується створити команду, яка буде приймати участь в чемпіонаті Другої ліги.


Причиною такого рішення стало те, що на Конгрес ФФУ, який відбудеться 18 травня Федерація футболу Черкаської області обрала делегатом не президента "Черкаського Дніпра" Володимира Лашкула, а іншу особу.


 

 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх