На вихідних спека у Кременчуці може сягнути +20°C, - синоптики

30.03.2018, 13:03 Переглядів: 4 785

 

Україна почала входити у фазу справжнього тепла

На вихідних до Кременчука прийде весняне тепло.


- У більшості областей України денна температура повітря протягом 30, 31 березня та 1 квітня почне поступово набирати обертів і становитиме вже забуті +10°C...+15°C. У південній частині та в центральних областях, страшно сказати, проте дуже ймовірні +15°C...+19°C і навіть подекуди до +20°C, - зазначає синоптик Наталка Діденко у метеоблозі на сайті Opinion.


У вівторок, 3-го квітня, холодна погода охопить північ та центр України. За прогнозом Діденко, похолодає до +3°C...+9°C. Упродовж 4-5 квітня в Україні переважатиме нарешті тепла сонячна погода, температура повітря підвищиться до +10°C...+16°C, місцями до +17°C...+20°C.


 


За прогнозом Ventusky, у суботу, 31 березня, повітря у Кременчуці прогріється до +13°C. Буде сухо і вітряно - пориви вітру досягнуть 16 м/с. Вітрюган не вщухне і в неділю, 1 квітня. А стовпчики термометрів досягнуть позначки у +17°C.


 


Sinoptik же обіцяє кременчужанам мілкий дощ у суботу, 31 березня, зранку та ввечері. Температура повітря триматиметься на рівні +5°C...+13°C. У неділю, 1 квітня, потеплішає до +17°C.


 


Ще спекотнішу погоду - до +14°C у суботу, 31 березня, та +18°C у неділю, 1 квітня - прогнозує Кременчуку Gismeteo. Також тут нам обіцяють дощ в ніч на неділю, 1 квітня.


 


Мрячку протягом вікенду прогнозує кременчужанам rp5. Також тут нас попереджають про пориви вітру до 17 м/с. Мінімальна температура повітря - +4°C, максимальна - +14°C.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: KHARKIV Today
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх