Кременчуцькі АТОвці активно реєструються на отримання квартир

18.11.2017, 13:03 Переглядів: 3 814

Кременчуцькі АТОвці активно реєструються на отримання квартир

Ще 4 учасники АТО отримають житло завдяки Програмі забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їх сімей 

Ще чотирьох учасників АТО включили до списку учасників програми на фінансування у 2017 році. Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії для формування списків громадян, об’єктів фінансування та розміру бюджетної підтримки відповідно до Програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017-2020 роки у Кременчуці.

 

Відповідно до програми кременчуцькі АТОвці мають можливість придбати житло при частковій підтримці обласного та міського бюджетів, а частково за рахунок власних коштів. Тобто квартира обійдеться їм вполовину дешевше. 

 

На реалізацію програми Кременчук цього року із обласного бюджету отримав 2 млн. гривень, ще 2 млн. грн. – виділяється з бюджету міста.

 

За словами заступника міського голови Ольги Усанової, наразі 13 учасників АТО вже оформили необхідні документи на придбання квартир за умовами, передбаченими програмою, ще 11 учасників АТО знаходяться в процесі оформлення документів і зможуть отримати квартири у будинку, який планують здати в експлуатацію у травні наступного року.

 

Нагадаємо, що на сесії Кременчуцької міської ради першим двом учасникам АТО, які взяли участь у програмі, міський голова Віталій Малецький вручив сертифікати на отримання житла. 

 

 

Консультації щодо участі в Програмі забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей на 2017-2020 роки надаються в КП «Квартирне управління» за адресою, вул. 1905 року, 32

Понеділок - четвер: 08.30 - 17.30;

п'ятниця 08.30 - 16.15;

обідня перерва з 12.00-12.45

або в Центрі надання адміністративних послуг площа Перемоги, 2 (кожного тижня у вівторок і п’ятницю із 09.00 до 11.00 год).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх