«Наше завдання - вийти у серію плей-офф», - головний тренер БК «Кремінь»

6.01.2017, 12:03 Переглядів: 2 588

«Наше завдання - вийти у серію плей-офф», - головний тренер БК «Кремінь»

Баскетбольний клуб “Кремінь” підбив підсумки 2016 року

Головний тренер баскетбольного клубу “Кремінь” Борис Сагай та капітан команди Богдан Байда підбили підсумки старту команди у Суперлізі. Нагадаємо, після ліквідації ліги Асоціації баскетбольних клубів України “Суперліга”, де “Кремінь” посів 4-те місце, «слони» стартували у чемпіонаті під патронатом Федерації. Чемпіонат підопічні Бориса Сагая розпочали з домашньої перемоги, але середина виявилась не вдалою. Лише під кінець року команда видала серію з п'яти перемог. У студії “Громадського телебачення” представники баскетбольного клубу зазначили, що докладуть усіх зусиль, щоб вийти у серію плей-офф (посісти, як мінімум 8-ме місце в турнірній таблиці).

- Ми довго формували команду і підбирали до колективу певних людей. Коли почали грати, стало зрозуміло, що щось не так. У підсумку ми зробили ротацію. Частину гравців відпустили, та на їх місце прийшли нові виконавці. Як бачите, результат цього був позитивним, - зауважив головний тренер “Кременя” Борис Сагай.

Команду під час сезону покинули: Юрій Лохманчук, Андрій Малиш, Олександр Тищенко, та Максим Балашов, який пішов на підсилення “Кременя-2” у Вищу лігу.

- У команді відбулася чоловіча розмова. Ми прийшли до того, що з команди пішли лідери, і їх відсутність треба було якось компенсувати. А компенсувати можна лише бажанням та самовіддачею. Все що ми й намагалися зробити - посилено тренуватися і на майданчику доводити, що ми чогось варті. В останніх іграх хлопці почали більше довіряти один одному, битися за своїх партнерів. Так, на характері, ми й виграли ці п’ять поєдинків, - додав капітан Богдан Байда.

Захисник “Кременя” поділився, що головною мотивацію на перемоги команди його надихає новонароджена донечка. Богдана Байду з первістком команда привітала перед грою з криворізьким “Кривбасом”.

- Народження донечки дало великий сплеск емоцій, більше впевненості у власних силах... Після народження видихнув з полегшенням, адже все вже відбулося, і все в житті вдалося. Донечку назвали Єва Богданівна, - поділився капітан “слонів”.

Нагадаємо, слем-данк Богдана Байди у топ-3 найкращих моментів тижня:




- Щось прогнозувати - справа невдячна. Я завжди кажу хлопцям у роздягальні, що в нас великий потенціал, і якщо ми його реалізуємо, то нам багато що буде під силу. Ми знаємо, куди рухатися далі і які позиції підсилювати. Головне, що є кістяк, база, на якій можна будувати те, що нам необхідно. Наше завдання - вийти до серії плей-офф, - підсумував керманич “Кременя”.

Вже 4 січня “слони” вийшли з новорічної відпустки й приступили до тренувань. За інформацією прес-служби клубу, усі хлопці в строю, немає травмованих або хворих, і всі прагнуть якнайшвидше знову вийти на паркет проти суперника.

Першу гру у 2017 році “Кремінь” зіграє вдома 15 січня проти харківського “Політехніка”. Початок матчу у КДЮСШ-2 о 15:00.

Календар “Кременя” на третє коло:
15 січня “Кремінь” - “Політехнік”
26 січня “Кремінь” - “БІПА”
28 січня “Кремінь” - “Хімік”
12 лютого “Волиньбаскет” - “Кремінь”
17 лютого “Миколаїв” - “Кремінь”
19 лютого “Кривбас” - “Кремінь”
3 березня “Кремінь” - “Черкаські мавпи”
5 березня “Кремінь” - “Будівельник”
17 березня “Запоріжжя-ZOG” - “Кремінь”
19 березня “Дніпро” - “Кремінь”

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх