Літній десерт із полуницею — готуємо смачно з газетою «Для дому і сім'ї»
26.06.2025, 07:00
Переглядів: 477
Складові:
- 300 г полуниці
- 300 г сметани
- 3 ст. л. цукрової пудри
- 3 ч. л. загущувача сметани
- 0.5 ч. л. ваніліну
- 70 г присипки мигдальна меренга зелена
- м’ята
Приготування:
- Для крему: в сметану кладемо цукрову пудру, ванілін, загусник для сметани, все збиваємо блендером 2-3 хвилини. Крем перекладаємо у кондитерський мішок.
- Беремо склянку (вихід 3 склянки, склянка 250 мл), на дно кладемо крихту мигдальної меренги (зелена), зверху крем, на полуницю, нарізану на середні шматочки. І повторюємо: крихта, крем, полуниця.
- Прикрашаємо зверху трохи кремом, крихтою та м’ятою.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.