Літній десерт із полуницею — готуємо смачно з газетою «Для дому і сім'ї»

26.06.2025, 07:00 Переглядів: 477

 

Складові:

  • 300 г полуниці
  • 300 г сметани
  • 3 ст. л. цукрової пудри
  • 3 ч. л. загущувача сметани
  • 0.5 ч. л. ваніліну
  • 70 г присипки мигдальна меренга зелена
  • м’ята

Приготування:

  1. Для крему: в сметану кладемо цукрову пудру, ванілін, загусник для сметани, все збиваємо блендером 2-3 хвилини. Крем перекладаємо у кондитерський мішок.
  2. Беремо склянку (вихід 3 склянки, склянка 250 мл), на дно кладемо крихту мигдальної меренги (зелена), зверху крем, на полуницю, нарізану на середні шматочки. І повторюємо: крихта, крем, полуниця.
  3. Прикрашаємо зверху трохи кремом, крихтою та м’ятою.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх