
Однією з ознак високої якості буряків є наявність у нього яскравого кольору та солодкого смаку. З солодкого овочу виходять чудові борщі та салати
Однак далеко не всі городники знають, як отримати саме такі коренеплоди. Секрет простий: потрібно полити міжряддя сумішшю води, борної кислоти та йоду.
У відро з чистою водою додаємо половину чайної ложки борної кислоти, а також йод (його має бути вдвічі менше) й перманганат калію. Досить буквально однієї дрібки.
Після ретельного перемішування вийде ідеальне підживлення.
Проводити процедуру потрібно двічі (перерва має становити 15 днів). Так шанси на отримання врожаю високої якості значно збільшаться.
Коренеплоди набудуть великих розмірів, соковитості та неймовірного смаку.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.