Кременчуцький муніципальний духовий оркестр виступав у Омельнику

6.10.2009, 20:53 Переглядів: 2 619
Мешканці села відзначали день звільнення Омельника від фашистських загарбників.

У суботу, 3 жовтня, Кременчуцький муніципальний духовий оркестр (головний диригент – Володимир Смоляков) на запрошення селищної громади виступав на святкових урочистостях у селі Омельник.

Мешканці села відзначали день звільнення Омельника від фашистських загарбників. Спочатку все було чинно, благородно, як і має бути на офіційному заході. До речі, його відвідав заступник кременчуцького міського голови пан Хоменко та представники райдержадміністрації.

Кременчуцький духовий оркестр виконав українські марші та «Дніпровський вальс». І, звісно ж, «Два кольори» – куди без них? Згодом епіцентр свята перемістився з головної площі села на головну галявину села, пристосовану для комфортного відпочинку із шашликами та танцями. Кременчуцьких музикантів теж запросили на галявину – хоча вони вже закінчили свій програмний виступ. Вчасне виявилось запрошення. Бо Омельник – українське село. А в українських селах часто вимикається електрика. Вона і цього разу вимкнулась. І танці, і народне гуляння опинились під загрозою зриву! Врятували ситуацію кременчужани. Духовому оркестру електрика не потрібна – аби лише легені працювали. Тож оркестранти потішили селян ніжними п’єсами для натурального духового оркестру. Свято вдалося на славу.

А електрика потім з’явилася. І шашлики якраз достигли.



 
Теги: оркестр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх