Квітникар хоче «прикрити» газету міської ради

19.11.2009, 20:55 Переглядів: 1 900
Мер сказав: ’’Ні’’.

У вівторок, 17 листопада, пройшли засідання депутатських комісій міської ради – депутати готуються до сесії, яка відбудеться наступного тижня. Нас здивувала заява голови депутатської комісії з питань землекористування пана Погрібного. Керівник популярного у Кременчуці підприємства «Гарді», яке реалізує симпатичну квіткову продукцію, виступив із пропозицією реорганізувати газету міської ради «Вісник Кременчука» шляхом приєднання її до кременчуцької муніципальної телерадіокомпанії. Таку пропозицію пан Погрібний висловлює вже не вперше. І послідовно її відстоює. Можна, звісно, розмірковувати, чому депутат та квітникар так узявся за реорганізацію місцевих ЗМІ. Але сенсу у таких міркуваннях наразі немає. На території України на час виборчої президентської компанії діє мораторій на будь-які маніпуляції з будь-якими ЗМІ. Мораторій цей ініціювала Верховна Рада України. Може, Рада у нас і не дуже симпатична, але все-таки це вищий законодавчий орган України. Тож органи місцевого самоврядування мають виконувати його рішення.

Схоже, так вважає і міський голова пан Глухов. У відповідь на пропозицію, внесену депутатом Погрібним, він сказав досить гучне і майже тверде «ні!» Пан голова зазначив, що накладе вето на рішення сесії про реорганізацію газети, якщо, звісно, депутати взагалі приймуть таке рішення.

Як стало відомо «Телеграфу», у Комітеті ВР з питань свободи слова теж вважають недоречними будь-які реорганізації газети під час оголошеного в країні мораторію. До Комітету звернулись за роз’ясненнями кременчуцькі газетярі.



 
Теги: квітникар
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх