На КрАЗСі зібрані перші рестайлінгові Ssang Yong REXTON ІІ

11.12.2006, 14:12 Переглядів: 1 502

На Кременчуцькому автоскладальному заводі зібрані перші моделі рестайлінгової версії позашляховика південнокорейської марки Ssang Yong REXTON ІІ.
Як повідомила прес-служба корпорації "Автоинвестстрой", до скраду якої входить завод, після поновлення на початку грудня складання корейських автомобілів, в останньому місяці року заплановано зібрати 40 позашляховиків. Нагадаємо, що причиною зупинки виробництва позашляховиків влітку послужили масові страйки в Південній Кореї, у зв'язку із чим був припинений імпорт в Україну складальних машинокомплектов. Позашляховик Ssangyong REXTON ІІ змінився не тільки зовні.

На Кременчуцькому автоскладальному заводі зібрані перші моделі рестайлінгової версії позашляховика південнокорейської марки Ssang Yong REXTON ІІ. Як повідомила прес-служба корпорації 'Автоинвестстрой', до скраду якої входить завод, після поновлення на початку грудня складання корейських автомобілів, в останньому місяці року заплановано зібрати 40 позашляховиків. Нагадаємо, що причиною зупинки виробництва позашляховиків влітку послужили масові страйки в Південній Кореї, у зв'язку із чим був припинений імпорт в Україну складальних машинокомплектов. Позашляховик Ssangyong REXTON ІІ змінився не тільки зовні. Екстравагантний дизайн від італійської студії Іtaldesіgn плюс ліцензійна техніка Mercedes-benz, оптимальне сполучення класичного стилю, комфорту, безпеки й ходових якостей полноразмерного позашляховика зводить Ssang Yong REXTON ІІ в розряд внедорожної еліти. У торгово-сервісній мережі 'АИС' нові рестайлінгові позашляховики Ssang Yong REXTON ІІ вже з'явилися. Більше того, усі автомобілі зібрані у грудні й частини у січні вже зарезервовані клієнтами.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/12/11/3937.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх