Бої без правил

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 1 871

Бої без правилНа заводі технічного вуглецю знову два директори. У кожного – своє рішення, яке визнає його право обіймати цю посаду..

Зірвані збори

Бої без правил

«Ми в жодному разі не рейдери!» – запевняли журналістів акціонер Володимир Віровцев (зліва) і новообраний директор Валерій Артеменко (справа)

9 листопада на сажовому заводі мали пройти збори акціонерів, на яких планували обрати нове керівництво підприємства. Цього разу на заводі до приїзду товаришів-акціонерів підготувались ґрунтовно: охорона в бронежилетах з автоматами чергувала навіть у кімнаті для реєстрації. Та попри заходи безпеки та нагромадження бетону перед адмінкорпусом, було видно, що керівництво підприємства нервує. І недаремно: збори довелось відмінити, бо на підприємство чомусь не доставили реєстр. А без нього збори провести неможливо. “Є всі підстави вважати, що збори акціонерів зірвано”, – сказав Вячеслав Яворський. Версію, чому так недобре вийшло із реєстром 'підкинув' адвокат підприємства Костянтин Сухомяткін. 'Два дні тому я був у реєстратора в Києві. Там якраз проводились якісь слідчі дії'.
Поки панове робили ці гучні заяви, в залі засідань з'явились акціонери з протилежного табору. Один з них – Володимир Віровцев все намагався з’ясувати у пана Яворського, що той взагалі робить на сажовому заводі, адже його звільнено! Кілька хвилин чоловіки з'ясовували, хто є хто на підприємстві. Після чого Вячеслав Яворський залишив залу засідань і зачинився у забетонованому адмінкорпусі. А пан Віровцев залишився і повідомив, що у нього є рішення Дніпропетровського районного суду селища Ювілейного Дніпропетровської області, яке визнає законність зборів акціонерів, що відбулись у серпні. А отже, на заводі нове керівництво!

 

Знайди свій суд і стань директором!

Бої без правил

«Сажовий» до зібрання акціонерів готовий

Виявилось, що кожен із директорів має своє судове рішення, яке визнає його права на “сажу”. Валерій Артеменко судився у селищі Ювілейне у Дніпропетровській області. А Пан Яворський  – у Крюківському суді. І в нього також є рішення, за яким йому, як директору, не повинні чинити перепон. Отже, суди винесли два рішення, які суперечать одне одному і признають права кожного із директорів на керівне крісло.
Але як це можливо, щоб одну справу розглядали у двох судах? Пан Віровцев твердить, що закон на його боці. А адвокат діючого керівництва Олександр Пшеничний наполягає, що спершу справу розглядали у Крюківському суді. Тому товариші з селища Ювілейного не мали права розглядати юу ж саму справу у Дніпропетровській області. Тож кременчужани збираються подавати апеляцію, аби скасувати рішення Дніпропетровська. Судовому виконавцю, який прийшов разом із паном Артеменком виконувати постанову Дніпропетровського суду, не позаздриш. У нього на руках два різних рішення. Яке виконувати – невідомо. Доведеться звертатись до суду за роз’ясненням.
Тож, мабуть, перш ніж на заводі техвуглецю вирішать, кому керувати 'сажовим процесом', пройде ще кілька судів. 



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/11/17/3743.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх