Сажевий завод розширяє ринок збуту

22.06.2006, 19:06 Переглядів: 2 270

Сажевий завод розширяє ринок збутуКременчуцький завод технічного вуглецю минулого тижня відвідала віце-президент компанії Гудієр Тіна Робертс.

Сажевий завод розширяє ринок збуту

На КЗТВ жартують, що віце-президент Гудієра Тіна Робертс (штат Огайо) та керівник відділу розвитку нових ринків цієї компанії Єжи Нємчик (Люксембург) спеціально приїхали на ювілей Олексія Тягуна (на фото в центрі) – начальника реакторної ділянки основного

Кременчуцький завод технічного вуглецю минулого тижня відвідала віце-президент компанії Гудієр Тіна Робертс. Як каже директор заводу Вячеслав Яворський, це перший візит такого рівня не лише на підприємство, а й на Україну взагалі. Під час візиту пані Робертс було складено протокол про наміри, в якому йдеться про поставки кременчуцької сажі на два заводи в Туреччині. Віце-президента компанії Гудієр цікавила і цінова політика. Якщо раніше угоди укладалися на рік, то нині з ростом в Україні цін на енергоносії, партнерам доводиться переглядати домовленості щоквартально. Пан Яворський каже, що в порівнянні з 2000 роком завод платить за сировину на 280% більше.
Кременчуцьке підприємство, яке виробляє 1,5% світового об’єму технічного вуглецю, постачає його і на заводи Гудієр в Польщі. Гудієр – лідер світового виробництва шин, і з КЗТВ працює з 2001 року. Докладніше про компанію Гудієр та її співробітництво з КЗТВ читайте в наступному числі „Телеграфа”.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2006/06/22/2873.html -->
 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх