Рахунки Полтавського ГЗК частково розблоковані для виплати зарплати

10.02.2023, 19:00 Переглядів: 1 822

 

Проте поки що працівники грошей не отримали

ПрАТ «Полтавський ГЗК», що є одним з підприємств групи Ferrexpo, підтверджує, що банківські рахунки підприємства були частково розблоковані для виплати заробітної плати співробітникам.

За підсумками крайнього судового засідання, судову ухвалу про блокування рахунків було виправлено. Згідно з новою версією ухвали, ПрАТ «Полтавський ГЗК» наразі заборонено здійснювати будь-які видаткові операції, за винятком операцій по сплаті податків, зборів, інших обовʼязкових платежів до державного бюджету та виплати заробітної плати.  

Оновлення ухвали суд пояснив тим, що в попередній її версії органи судочинства припустились технічної помилки й випадково заборонили підприємству здійснювати виплату заробітної плати. Отже, станом на 10 лютого 2023 року, підприємству дозволено проводити операції по виплаті заробітної плати. 

Проте поки що працівники ПрАТ «Полтавський ГЗК» не отримали заробітну плату через те, що дана операція передбачає переведення коштів на транзитні рахунки інших банків, у яких відкрито зарплатні проєкти. В ухвалі суду не вказано про можливість проведення таких операцій.  

Підприємство робить все можливе, щоб встановити відповідність таких транзакцій вимогам ухвали і якнайшвидше виплатити зарплату. На даний час ПрАТ «Полтавський ГЗК» подало апеляційну скаргу та заяву в суд першої інстанції про часткове скасування арешту рахунків у частині заробітної плати. Керівництво підприємства на постійній основі консультується з юристами обслуговуючого банку, щоб якнайшвидше узгодити різниці в тлумаченні судових рішень в питанні здійснення банківських операцій.

На правах реклами

Автор: За повідомленням пресслужби ПрАТ Полтавський ГЗК
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх