Роман Владимиров
головний лікар Київського Центру лікування захворювань хребта і суглобів

Таке буває...

 Вік бере своє. Таких змін Ви не очікували? А це раптово сталося...

Маю практику лікаря більше ніж 27 років. Лікую хребет та суглоби усе життя, майже кожного дня. Хочу до Вас донести ті висновки, до яких я дійшов за цей доволі великий час практичної діяльності, та придбання безцінного досвіду з лікування проблем хребта та суглобів. По-перше: ліки, які Ви приймаєте перорально, тобто через шлунок, майже не мають ніякої дії на Ваші суглоби, та хребет. Тобто, це зайві витрати грошей "на вітер". Можливо, ці так названі протиартрозні засоби, вигадали лише для того, щоб було що призначити на прийомі у лікаря-невролога. У мене саме таке враження. За моїми спостереженнями, після багатьох розмов з паціентами, я не мав жодного разу відгуків, які свідчили б за те, що препарати для внутрішнього прийому, призначені лікарем, мали б хоч якусь відчутну позитивну дію.

Але, розповім навіть більше. Не всі, так названі хондропротекторні засоби, які використовують в ін'єкціонному вигляді, мають позитивний, дієвий вплив на тканини суглоба, чи хребта. Є інформація, яку не прийнято оголошувати. Але є препарати провірені часом, а є ті, які не працюють на практиці. Цю інформацію, напевно, буде мати Ваш обраний лікар, до якого Ви звернетесь за допомогою. Зверніть осбливу увагу на те, що не можна вилікувати хворобу старіння, випивши якісь таблетки проти артрозу. Полиште ці нездійсненні надії на завжди. Лікування старіючих, змінених анатомічно структур хребта, чи суглоба, повинно бути обргунтованим, відновлювальним, змінюючим анатомію та будову тканин. А не за принципом, може поможе, а може й ні.

Для цього є единий шлях. Прицільний вплив на вражені, старіючі структури хребта та суглобів. Це можна зробити тільки через ін'екційне втручання, вводячи потрібні фактори, чи ліки туди, де вони зараз потрібні. Якщо зараз Ви мене почули, то е шанс отримати допомогу вчасно, а не згубити час на не потрібні призначення, які Вас не вилікують, а тільки замаскують процес незворотніх змін у хребті та суглобах.
Біль у спині. Біль у коліні. Чи іншому суглобі. Немає різниці. Процес вікових змін у суглобах- однаковий. Але з різних причин, у кожної людини, є слабке місце. І це індивідуальна особливість. У когось страждають крижові суглоби, у першу чергу, у когось, колінні. А у багатьох випадках, процес вікових змін в усіх суглобах організму -системний. Медікаментозна терапія подібних ургентних станів з біллю у хребті, чи суглобах, за витратами на аптеку, за призначенням лікаря, обійдеться в 12.000-15.000 тисяч гривень. Це курс медікаментозної терапії за стандартним протоколом на 10 днів. І це тільки ліки. Додайте вартість послуг і сума затрат збільшеться ще десь на 3.000 грн. Я не дарма привів ці цифри. Цей протокол лікування існує багато часу. Він допомагає, але... Ліки не змінюють анатомію, будову тканин, вражених старінням. Ліки тільки на де який час маскують порушення. Роблять їх не помітними. Але це, не на довгий час. Потім життя триває, та все повертається на свої місця. Якщо Ви бажаєте мати довгостроковий ефект від лікування, Вам не треба сподіватись на симптоматичну терапію. Справжне лікування, це не просто прибрати біль, та симптоми хвороби на деякий час. Лікування - це обгрунтована спроба лікаря, за сучасними медичними протоколами, змінити анатомічний стан на краще. Відновлюючі, стимулюючі процедури, це - світовий стандарт лікування.

Плазмоліфтинг http://spinanebolit.com.ua/pages/view/plazmopunkturaplazmolifting, або введеня медичного колагену, прицільна фармакопунктура - ці методи здатні змінити Ваше життя на краще! Це може бути хребет, суглоб, чи якась інша проблема. Прийміть нові стандарти. Пам'ятайте! Отримує той, хто шукає, хто бажає жити, хто має позитивні налаштування в своєму сердці!


Де лікар, який допоможе, та зрозуміє мої проблеми? Де такий лікар, який призначить достовірне МРТ обстеження, та проаналізує його. Головне, не втратити дороцінний час! Коли ще можна допомогти постраждалому суглобу - відновитися. Не гайте час! Міркуйте про це зараз, щоб не було пізно потім. Щоб лікар не казав, що Ваш суглоб тільки можна замінити на штучний... дійте зараз!!! Дзвоніть, питайте! Допомогти можно кожному!!! Якщо час не втрачений...


Ваш лікар Владимиров Р.Р.

Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх