Кременчуцькі водні поліцейські слідкуватимуть за дотриманням правил на воді у Полтаві

14.07.2021, 16:03 Переглядів: 1 674 Коментарів: 3

 

Нагадуватимуть про заборону руху моторних човнів та гідроциклів

Кременчуцькі водні поліцейські слідкуватимуть за дотриманням правил на воді у Полтаві*. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області.

 

Перший рейд пройшов з 9 по 11 липня на річках Ворскла та Коломак у межах обласного центру. Відпочивальникам нагадували правила безпеки на воді, а судноводіям - про заборону руху моторних човнів та гідроциклів.

 

*Згідно з правилами користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах на Полтавщині (затверджених рішенням Полтавської Обласної ради № 916 від 19.10.2018), рух маломірних суден з механічною тягою ЗАБОРОНЕНО протягом року на всіх озерах, ставках, водосховищах, середніх і малих річках. Винятком є Кременчуцьке та Кам'янське водосховище, Ворсклянська затока в межах с. Кишеньки та с. Орлик, а також гирло річки Сула до с. Погребняки.

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: ГУ НП у Полтавській області
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
15 липня 2021 00:14

Последили бы ещё за сетями на водохранилище кременчугском. Между садами 3-4-5, проезжая вчера утром, насчитал три сетки, метров по 100 каждая. 


4 1
4 363
1
15 липня 2021 07:05

Цитата: VsegdaProtiv

Последили бы ещё за сетями на водохранилище кременчугском. Между садами 3-4-5, проезжая вчера утром, насчитал три сетки, метров по 100 каждая. 

Так чего не позвонил в рыбохорону? 


0 1
604
15 липня 2021 08:00

Які "водні" поліцейські?Є інспекція по маломірних судах,є регістр,є рибоохорона,є екологія,є ще до десятка ОФІЦІЙНИХ інспекцій на воді і коло неї.А це,придумана ще покійним Черевком структура для "доїння"власників маломірних суден і рибалок та для підтримки браконєрів,які діляться своїми незаконними прибутками.Вони повинні піти разом з аваковим.А офіційні інспекції на воді повинні виконувати свої функції.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх