Солодка перемога

23.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 783
Кременчуцький шеф-кухар посів перше місце на міжнародному кулінарному конкурсі.
Торт «Тірамісу» Сергія Лиходія, виконаний у класичних італійських традиціях. Ну, як вам така валентинка?

Міжнародний конкурс з кулінарно-кондитерського мистецтва пройшов у Санкт-Петербурзі з 5 по 9 лютого. Кременчужанин Сергій Лиходій, шеф-кухар ресторану «Пікассо», що працює у ТРК «Європа», посів на ньому перше місце у номінації «Європейський десерт». Він приготував суддям, представникам професорського складу коледжу харчування Санкт-Петербурга, «Шоколадний мусс», який виявився найсмачнішим серед страв, приготованих іншими 28 учасниками. Участь у семінарі брали шеф-кухарі з провідних ресторанів Тюмені, Астрахані, Салехарда, Татарстана та Санкт-Петербурга. «На цей конкурс я потрапив випадково, - каже Сергій, - прочитав про нього в Інтернеті, вирішив брати участь. Чесно кажучи, не ставив перед собою мету перемогти, тож ця перемога стала для мене приємним сюрпризом».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх