Легковик збив хлопчика на смерть, від сили удару в нього злетіли чобітки

23.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 558
19 лютого на вул. Республіканській легковик збив 9-річного хлопчика. Від отриманих травм він помер на місці. Водій перебуває під слідством.
Тіло хлопчика відкинуло від удару на «декілька» метрів

Близько 15.00, рухаючись по вул. Республіканській у бік Садків, 30-річний водій «Фолькцвагена» збив 9-річного Миколу, що вибіг на проїжджу частину в районі будинку 77. Від удару з хлопця злетіли чобітки, а його тіло відкинуло на декілька метрів від автомобіля. Товариш Миколи зателефонував його батькові, щоб повідомити про трагедію. Той одразу ж звернувся у «швидку», де йому сказали їхати до дитячої лікарні. Але батьку так і не довелося дочекатися машини з сином – його запросили на місце трагедії, бо Микола від отриманих травм помер.
«Дозволену швидкість руху, а саме 60 км/год., було явно перевищено, – каже заступник начальника Кременчуцького міського управління міліції Володимир Печериця. – Це видно з довжини гальмівного шляху, але доводити – справа експертів». За словами Володимира Печериці, водій при затриманні вів себе зухвало й агресивно, давати свідчення відмовився і заявив про те, що погано себе почуває. У наркодиспансері встановили, що затриманий тверезий. У приміщенні міліції ніде не працюючого Ігоря вже чекав адвокат, що підтвердив відмову клієнта у дачі свідчень. Через заяву про поганий стан здоров’я, затриманий зараз перебуває у 3-ій міській лікарні під конвоєм.
Не зважаючи на обурення місцевих жителів, ніхто з записаних свідків пригоди досі не відгукнувся на запити слідчого. Тому міліція просить звернутися всіх очевидців цього ДТП за телефоном 02, або особисто у чергову частину.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх