Гіпермаркет обійшли за три години

10.03.2006, 09:03 Переглядів: 1 533
Нещодавно у місті відкрився гіпермаркет “Простір”. Ті, хто катається з Молодіжного в центр і навпаки могли спостерігати гігантське будівництво більше року. Цікавість підігрівали чутки на кшалт „Що будуємо?”. Тому на час відкриття до супермаркету не доїхав лише лінивий.
Збираючись до супермаркету не забувайте про два моменти – вам знадобиться багато грошей і часу

“К нему не зарастет народная тропа”
Синя будівля розташувалась на пустирі в районі зупинки Маршала Жукова. Перше що впадає в очі, окрім її солідного розміру, – натовп людей, що з клунками чи без них прямують з магазину або у магазин. Всередині нас охопило відчуття, що ми за мить перенеслись у Харків, на ринок Барабашова – від товарів та народу зарябіло в очах. До речі, не забудьте взяти з собою 25 копійок. Вони вам знадобляться, якщо побажаєте взяти візок. Щоб його відстебнути вам потрібно буде встромити 25 копійок у замок. Забрати свої гроші назад ви зможете, коли повернете візок на місце. Такий собі польський метод для виховання наших покупців. Взяв – поклади на місце. Свою дитину можете “здати” до дитячої кімнати або взяти із собою у подорож по магазину – для діток є спеціальні машинки, що чіпляються попереду візка.

Тут є все!
Коли вивіска “Ласкаво просимо” залишилась позаду, ми побачили, що справа розташувались промислові товари, зліва – все, що можна з’їсти. Другий поверх ще не відкрили. Коли починаєш мандрувати “коридорами” супермаркету, складається враження, що тут є все! Від вантусів до комп’ютерів! Аудіо, відео, побутова техніка, книги, сувенірчики та вазочки, кухонне начиння, спорттовари, в’язанки дров, канцтовари… Іноді товар – наприклад диски, книги, посуд, навалений купами – рийся, вибирай. Продають тут і одяг. Втім, на наш смак нічого не знайшлося. Чим ми скористались, так це у відділі парфумерії безплатно перепробувати всі духи, і з пахощами декількох ароматів попрямували далі.
Їстівна частина гіпермаркету займає близько половини. Найбільші війни – в чергах біля апельсинів по 3 гривні. Продавці відкривають ящики з апельсинами, а покупці, штовхаючи один одного, риються аби щось вибрати. Втім, апельсинів за три гривні ми не купували – чомусь вони нам не сподобались. Увагу привернув алкоголь. За нього довелось розрахуватись в окремій касі. Та справжнє випробовування чекало нас у черзі до загальної каси. Частина з них була закрита “на технічну перерву”. Тож у черзі довелось простояти хвилин двадцять. Морозиво, яке ми необачливо купили за цей час розтануло. А з кишені зникли 35 гривень. Місцеві шахраї не дрімають. Тож будьте обережні.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх